Правилният избор за услуги с пътна помощ и какво трябва да знаем още ?

1
204
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Пътна помощ е услуга извършвана от лицензирана фирма притежаваща също така лицензиран за дейността камион в съответната категория, който може да извършва различни функции – репатриране на повредени или изоставени МПС, преместване или транспортиране от точка А до точка Б, помощ при бедствия и аварии, измъкване от канавки или затъвания, доставяне на авточасти или горива и други, смяна на гуми, отстраняване на повреди ако е възможно, смяна на гуми, подаване на ток и други. Предлага се и транспортиране за регистрация в КАТ с пълномощно, което спомага дтова да се извърши без ваше присъствие.

Отскоро има доста промени в закона, които рязко изчистиха нелегитимираните и фирми или лица, които не притежават законен лиценз и проверени и лицензирани пътни помощи, с разрешително да извършват дейността. Разбира се, все още се намират мнителни лица предлагащи пътна помощ, но това лесно може да се провери вече.

Разбира се съветваме Ви да внимавате, защото те може да не пазят вашите автомобили или други превозни средства и при евентуален проблем, могат да си измият ръцете, защото няма да имате доказатеслтва за нищо и т.н. Не се опитвайте винаги да минете, евтини, защото понякога евтиното идва скъпо.

Доверете се на доказаният дългогодишен опит, който ние от Towing.bg можем да предоставим на клиентите си. Вижте отзивите, дадени за нас от клиенти в Google. Всеки един е от хора, фирми и организации, които са били наши клиенти. От точката ни можете да се ориентирате, за качеството на услуга, кеото предлагаме. Притежаваме лиценз за фирмата ни – Роудкип ООД, всичките ни камиони са обслужени, в перфектно състояние, оборудвани с всичко нужно за всякакви ситуации. Вижте валидния ни лиценз и други сертификати ТУК <.

Какви услуги предлага Денонощна Пътна Помощ Towing.bg ? Превоз на всякакви МПС с обособено превозно средство тип пътна помощ или още наречено репатрак – транспортиране на повредени автомобили, превозване от точка А до точка Б на нови автомобили, закупени втроа ръка, доставка до клиент, превозване на други видове МПС – трактори, камиончета, бусове, джипове, АТВ, мотоциклети ( мотори ), строителна техника – багери, бобкат и други.Вадене от канавки, изваждане от преспи, изваждане на затънали и заседнали МПСПомощ при спешни ситуации – възможно най-бързо пристигане на наш екип при вас за репатриране на Вашия автомобил до сервиз за отстраняване на повреда, до Ваша избража локация или друго действиеПодаване на ток за стартДоставки – доставка на горива, части, гуми, масла, антифризДейности на място – монтаж / демонтаж на гуми ( смяна ), смяна на резервни части, отстраняване на неизправности ако е възможно, доливане на масло, гориво, антифриз или други течности, други дейности.Регистрация в КАТ – регистриране на ваше МПС в КАТ, като това включва репатрирането до там, всички последващи манипулации, местене без нуждата от ваше посещение, чрез пълномоно и връщането на превозното средство при вас. Пътна помощ Репатрак София и страната – Towing.bg | Пътна помощ Репатрак София 24/7 – patnapomosht24-7.eu | Пътна помощ София и страната – patnapomosht365.com – Пътна помощ Репатрак София, Варна, Бургас, Пловдив, Пазарджик, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Кулата, Видин Денонощно – Пътна-Помощ.ЕЮ