Дневен хороскоп за 15 януари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
171
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

14 лунен ден, Луна във Близнаци/Рак

До 16:30 часа бг време Луната е в Близнаци.

От последните градуси на тази зодия днес ще се разпалват по-емоционални дебати, лесно ще влизаме в спорове и при комуникация „от клечка ще става мечка“ в една ситуации.

Мнозина ще разпалват ораторските си способности, ще се стремят да се доказват пред отсрещната страна, да защитават тезата и идеите си над обичайното.

В оптимален случай- ще се изчистват спорни казуси, вид недоразумения или пък ще общуваме с хора, които освен всичко друго могат да палят нашия ентусиазъм и по-позитивни настроения. Отново сме в период, през който и следствие на общуването, ще разбираме в по-ярки краски с кого гледаме в една посока, с кого се разминаваме по ключови въпроси и нека това да се превърне в повод за укрепване на важни за нас връзки и чрез аргументиран изказ, а не обратното- усложняване на някои контакти и чрез прояви на словесна агресия…

Все пак всеки сам ще избере своята стратегия.

След 16,30 часа Луната вече ще транзитира в зодиакалния знак Рак и постепенно ще ни концентрира върху близки отношения, ще забележим през това време, че дори и на едно дълбоко подсъзнателно ниво- ние ще се стремим да помагаме или да се грижим за любими хора, за онези, с които сме емоционално обвързани, за семейството си и т.н.

Така вечерта- можем да стоплим или подобрим най-близката си среда на съществуване, така и ще бъде, ако преди това в нея не са се натрупали по-сериозни недоразумения.

Възможно е апетитът ни да нарасне, също- хубавата храна през това време действа действително позитивно и над средното ниво върху нашия тонус и настроение, така че ще е хубаво да си угодим по някакъв начин.

Нумерологичен хороскоп за месеца

Име и кармични хороскоп

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– почти през целия ден във фокус ще бъдат важни за вас отношения, партньорски връзки и т.н.. Чудесен признак ще бъде, ако сега отсрещната страна ви ентусиазира, повдига адреналина ви, действа добре на тонуса и настроението ви. Значи- конкретните личности имат напълно подкрепящ ефект за вас и на различни нива от живота ви. Ако с определени лица влезете в по-остри спорове, дори конфликти, значи- вие може да имате различни интереси, не се подкрепяте достатъчно или е необходимо да си създадете общи цели, за да изчистите тези недоразумения. Анализирайте внимателно и при наличието на евентуални слабости, хубаво е да ги отстраните своевременно, да не им позволявате да прорастват и в бъдеще. Вечерта се разтоварвате само сред най-близки хора, можете да хармонизирате и подобрите атмосферата у дома.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня е възможно да ескалира известно напрежение, защото възникват непредвидени задачи за изпълнение, може да ви се налага да защитавате интересите си… Ако нещо в миналото се е натрупало като неизяснен казус, включително за поети отговорности, сега тези теми ще се проявят и в по-ярки краски, така че да ви подтикнат да вземете и по-крайни или ефективни мерки. Все пак е полезно да залагате на аргументирани спорове, за да постигнете желаното, иначе- при евентуална словесна агресия може да се получи обратен от желания или очаквания резултат. Не е подходящо да се претоварвате, вслушвайте се и във вътрешния си глас. В късния следобед и вечерта може да проведете разговори, срещи, които да ви подействат позитивно, да погалят душата и слуха ви…

Близнаци, Водолей, Везни– инициативността ви през целия ден ще е много висока, ще предизвиквате околните, за да привлечете внимание, постигнете цели чрез вид подкрепа и одобрение или пък- по-крайно ще се изправяте срещу вид несправедливости, ако са се насъбрали такива между вас и важни за вас хора. Информационният поток е много усилен, водите разговори, чрез които може да получите голяма яснота, самите вие може да оформите бъдещи перспективи на развитие във важни за вас връзки, партньорски отношения и т.н. Крайният резултат в значима степен ще зависи от вас самите, какво вие искате и в каква посока насочвате тази мощна енергия, която днес ви подкрепя….

Риби, Рак, Скорпион– почти през целия ден ще сте доста ангажирани, но може да се справите отлично с дела, включително такива, които смятате, че са изостанали във времето и трябва да наваксате. Пак е препоръчително и да не се претоварвате, хубаво е да обърнете повече внимание на здравето си, на вашия тонус… Във фокус могат да бъдат и важни за вас отношения, вие сте в процес на преоценки от известно време, но днес те могат да се усилят и съобразно равносметки- кой допринася за благоденствието ви, кой ви дестабилизира, включително и финансово. Не са изключени подобни разговори, които в някои ситуации могат да напомнят и конфликти на интереси, но това ще се случи само тогава, когато гледате в различни посоки, имате различни интереси… Нека това да се превърне в повод да вземете своевременни мерки, чрез разяснителни разговори, набелязване на общи и обогатяващи цели, ако това е възможно, разбира се….