Доверете се на проверени авточасти втора употреба от XGparts.BG

1
209
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

 

Повечето потребители в България предпочитат авточасти втора употреба, поради ниските и по-достъпни цени. В сравнение, автомобил закупен втора употреба след 2004-та година, може да струва 1500 лв., а при повреда негова част да струва 1000 лв., което обезсмисля покупката на нова такава част, имайки в предвид, че повечето финансово не могат да си позволят това, плюс ремонт ( монтаж – демонтаж ). По този начин, на по-ниска цена могат да възстановят автомобила си в работно състояние.

Разумно ли е обаче да се доверите на части втора ръка?!

 

До колко са качествени авточастите втора употреба?

Много често авточастите в сайтове за обяви и онлайн магазини, не са проверени, често се продават умишлено повредени и замаскирани части, клеясали, непочистени, запънали от ръжда, механично повредени и с други проблеми. Автомобилите не се проверяват, какво им работи и какво не, нерядко на самата част и липсва нещо и това я прави неизползваема. Пазара в България е много особен и измамите и ущетени са най-вече купувачите на тези „продукти“.

Ние в XGparts.BG проверяваме, диагностицираме и тестваме всяка една част, да отговаря на условията за да бъде доволен клеинта, който я е купил от нас. Неработещи и непроверени части не предлагаме, защото се стараем да създадем име. Доста от конкуренцията в пазарната ниша, не наблягат на качеството, а на количеството, а с това идват и много недоволни клиенти. Всяка една от авточастите е снимана и се вижда подробно какво представлява. Но освен всичко се стремим да внасяме авточасти от запазени автомобили, такива от автомобили, които не са били употребявани много и са на малки километри. Не рядко дори имаме на склад, части, които не са влезли в употреба и са били в нечия резерва. Бъдете сигурно, че при нас, ще получите работещ продукт и то с гаранция, което доказва качеството му.

Най-хубавото е че получавате продукт, който ще послужи на Вас и автомобила Ви, за да работи още много дълго време и всичко това на по-достъпна цена.

 

А защо е по-изгодно да купим авточасти втора ръка от XGparts.bg?

Хиляди соственици на автомобили, които са излезли от употреба било то техни лични или за целите на техния бизнес, разпродават своите коли, бусове, камиони и други превозни средства на части. Така се опитват да си осигурят допълнителен доход, дали за закупуване на по-нов автомобил или друго. Не рядко обаче те мамят, някои не го правят умишлено, защото не разбират от автомобили, други с умисъл да изкарат повече пари не се страхуват да измамят няой. Със същия умисъл много често идват фирми да изкупят автомобили на много ниска цена ( дори и реално да не е такава ), за да препродадът набързо, без нищо да е проверявано, тествано, почистено или да му е извършена профилактика и ако има нужда поправка.

XGparts.bg изкупува автомобили и други МПС, като оглежда и преценя всеки един детайл, за да се установи първоначално състояние и в какв оевентуално състояние биха могли да са частите. След покупката следва разглабяне и щателна проверка на всяка една част, ревизиране, правилно и безвредно почистване, извършва се тест, ако има нужда и може да се отремонтира се прави и това и не напоследно се съхраняват във подреден и сух склад. Тоест всяка една част която ще получите, ще работи! По този начин не само ще получите по-евтина от нова, но и здрава и качествена част. Пример за разликата ценово а и не рядко дори и по качество може да бъде следния казус. В магазин за нови части се нуждаете от кора на врата. В магазина струва доста повече този артикул, възможно е дори да е с по-ниско качество ако не е оригинална от производителя и т.н. Докато втора употреба имате избор и ще си харесате точно това, което Ви трябва, по-достъпна цена и то без да се лишавате от неща от личен характер или за семейството. Така спестеното можете да вложите в нещо друго ( е, знаем си мъжете често влагат спестеното отново по колата ).

 

Доверете се на автоморга XGparts.bg

Доверете се на качеството предлагано от автоморга XGparts.bg – онлайн магазинът за авточасти втора употреба на България. Притежаваме разбира се и физически обект, който можете да посетите. Изпозлвайте страницата За Контакт, за да видите локацията или да асе свържете с нас.

Вижте всички части втора ръка, които предлагаме от ТУК <==