Изкупуване на коли за скрап в Пловдив

1
256
Добави коментар
GrigorNik
GrigorNik

Благодарение на годините събран опит от работата ни с различни по големина и тип клиенти, „Екометал Инженеринг“ ЕООД има шанса да помогне и на вас с една от водещите си услуги – изкупуване на скрап.

Старите коли са изключително вредни за природата, така че е работа само и единствено на хората да разрешат този проблем. Независимо от това дали се намирате в голям, или малък град, със сигурност усещате недостатъците на старите превозни средства, които продължават да бъдат използвани.

Ние работим 24/7, за да се справим с ежедневното замърсяване на въздуха. Правим бърза и прозрачна оценка на автомобила ви и плащаме справедливо.

Изкупуване на коли за скрап в гр. Пловдив

Ние се гордеем с това, че можем да осигурим покритие на основните точки в страната. Един град като Пловдив – голям, проспериращ, с немалко население, има нужда от пункт наблизо, в който да се извършва оценка и обработка на коли за скрап.

Освен в кв. Кремиковци в столицата, в гр. Перник и Пазарджик ние разполагаме и с такъв пункт в близост до втория по големина град в България.

Чистият въздух е това, от което всички се нуждаем, за да водим един пълноценен и изпълнен с жизненост живот, а ние се стремим  да допринасяме максимално за това. Всеки ден, прекаран в битка с вредните емисии във въздуха, който дишаме, е ползотворен.