Дневен хороскоп за 20 януари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
181
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

18 лунен ден, Луна в Лъв/Дева

Днес Слънцето ще премине в зодиакалния знак Водолей, а това положение ще ни настрои на съвсем нова вълна.

Ако до скоро сме били склонни да се придържаме към вид статукво, ето че сега и през следващите седмици- ще действаме много по-непредвидимо, ще приемаме с по-голяма лекота новото, непознатото, ще сме по-склонни от обикновено да рискуваме и да експериментираме.

В това поведение обаче, ще има и доза премереност, която ще ни подтиква да не губим крайни или по-далечни цели от поглед.

Ако през следващите дни ние действаме по-рязко и дори изненадващо, това е твърде вероятно, тогава можем да считаме, че има ясни признаци за определен предел от търпение, който е достигнат и зад който- ние вече реагираме точно така- непредвидимо, понякога и разрушително. Но трябва да се има предвид, че нищо ново не расте върху нещо старо, така че ще сринем онова, което няма място в бъдещото ни развитие, за да допуснем вид обновление.

Водолей символизира и прогреса, промяната, така че постепенно ще навлезем в по-бурни води и ще успяват онези, които обединяват усилия,намира своето достойно място в колектив и съответна подкрепа от хора, които могат да допринесат за благоденствието им.

Припомням, че Водолей символизира „ колектива“ в астрологията, така че докато сме в сезона на Водолей ще преуспяват онези, които са в колектив. Счита се, че в този период много от нашите ресурси са изчерпани и не само финансови, но и физически, на различни нива…

Поради тази причина ние можем да бъдем достатъчно силни, ако сме обединени…

Изглежда, че е водеща цел за мнозина и през следващите дни ще бъде- да се обиколят с подходящи хора, с които имат общи интереси…

По един естествен начин в социалната активност ще расте, тази тенденция ще се усилва до края на януари и ще забележим, че мнозина ще защитават много по-остро интересите си. Същевременно- ще се разместват пластове в колективи, едни ще успяват и ще печелят, за сметка на други, които ще бъдат изместени и ще трябва да намеря Друго и по-подходящо място за себе си… Луната днес е в Лъв до 17 и 30 часа, след което ще премине в Дева. Докато Луната е в Лъв- ще чувстваме прилив на енергия, доза ентусиазъм, може да има реална причина за това, например- появяват се хора, които ни ентусиазират, обземат ни по-позитивни нагласи, защото получаваме подкрепа от обстоятелства…

Или пък- собствените ни нагласи са такива, че не приемаме ограничения, целим се нависоко и надалеч и постигаме все някакви успехи…

Може да се почувстваме изморени и да имаме нужда от повече почивка…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– почти през целия ден ще се намират хора и обстоятелства, които да ви ентусиазират, да повдига тонуса и настроението ви. Постигате с по-голяма лекота ваши цели и колкото по-нависоко са те, толкова по-надалеч можете да стигнете. За повечето от вас- напълно позитивен ден, през който можете да се докажете и все някой да порадва сърцето ви. Вечерта- мнозина ще имат нужда от почивка или текущи ангажименти- ще са по-досадни от обикновено. Слънцето преминава във Водолей- ще ви подейства освобождаващо или ще ви настрои на 1 по-позитивна вълна.

Телец, Дева, Козирог– днес ще установявате, че има на кого да разчитате, а това по един естествен начин ще има позитивно отражение върху вашето настроение. Можете да по-добрите и хармонизирате най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не е само. Пред вас могат да се разкрият някакви допълнителни варианти на развитие, авариен изход, ако търсите такъв, а това допълнително ще допринесе за доброто ви настроение или вид ентусиазъм, който може да ви обземе. Въпреки всичко от вас може да се изисква по-висока адаптивност към външни обстоятелства, може би целенасочено да се съобразявате повече с хора, които влияят на благоденствието ви. Навлизате в важен период, който може да промени вашата професионална реализация, тепърва ще усещате предстоящи преобразувания и те могат да бъдат напълно във ваша полза, ако проявявате повишена адаптивност, обединявате усилия, укрепвате връзки с определени личности.

Водолей, Везни, Близнаци– знаково астрологично събитие за вас предстои през тази седмица, защото Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Водолей. Тази позиция винаги ви действа позитивно, може да почувствате постепенно, че се разделяте от товар, поради собствения си начин на мислене или защото в бъдеще все по-лесно ще се разделяте от вид тежести, които нямат място в вашето развитие. Навлизате в силен период, в който ще можете да разгърнете вашият потенциал, а той да бъде забелязан и оценен и със съответните позитиви.

Риби, Рак, Скорпион- денят е натоварен с множество ангажименти, но и напълно позитивен за вас. Вие може да се справите отлично с всички текущи задачи, да се представите оптимално добре, а това допълнително да има позитивен ефект върху вашата репутация, кариерно развитие, професионална реализация. Денят е отличен- да спечелите нещо важно за вас или да подейства ти позитивно на доходите си. Подходящо време да преговаряте за интересите си, да направите пробив в предпочитано от вас направление, което ще ви подейства обогатяващо. Навлизате в важен период, през който ще може да преобразите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Ще имате възможност да подобрите благосъстоянието си следствие на подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, ще можете да се справите и с въпроси, които иначе отчитате за извън контрола си.