Хигиенични опаковки за храна

21
315
Добави коментар
hlape
hlape

В днешно време, по време на пандемия, разносът на храни по домовете бележи огромен ръст. Бизнесът, особено ресторантьорският, много бързо се пренасочи към доставката на храна на адрес.

Ако и Вие сте управител на компания, предлагаща храна и хранителни продукти, то тогава сте сред хората, които търсят опаковка за храна на добра цена.

Храната, когато се представя на крайния клиент, трябва да бъде:

Топла – затова опаковките за храна трябва да са термоустойчиви, за да може крайния продукт да бъде свеж, вкусен и да ухае страхотно.Хигиената да е на високо ниво – именно качествените опаковки от Поликарт са гарант, че продуктите ще бъдат защитени по времето на транспортиранеДа изглежда добре в завършен, опакован вид.Много други

Нека разгледаме и видовете опаковки за храни

Стъклена чаша. Безопасен материал, който не влияе върху свойствата на продукта. Стъклените контейнери са за многократна употреба. Използва се за напитки, консерви, сосове и др. Недостатъци: крехкост, голямо тегло, повишени производствени разходи.

Пластмасови опаковки. Група опаковъчни материали, сред които има полимери, които са вредни за здравето. Пластмасата е трудна за рециклиране. В развитите страни са приети закони, които ограничават неговото производство и разпространение.

Метални опаковки. Служи за продажба на консерви, напитки в кутии. Не пропуска миризма, поддържа силни натоварвания, устойчив е на окисляване. Не е безопасно в нарушение на производствената технология.

Картон и хартия. Екологични материали. Различават се с малко тегло, ниска цена. Тези видове хранителни опаковки могат да бъдат рециклирани. Но те не са подходящи за никаква храна. Широко разпространен в индустрията за бързо хранене.

Естествено, ние ви съветваме да обърнете внимание на опаковки за храна от картон и хартия, защото те са за еднократна употреба и се захвърлят веднага, щом крайния потребител е консумирал ястието.

Един от добрите производители на опаковки е именно Поликарт – потърсете представител на компанията за да договорите бъдещо сътрудничество!

Свързани