Табели за плащане на ток, вода, парно, телефон и Интернет

1
173
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Не може без табели за плащане, брандиране на търговския обект и като цяло външна реклама и рекламни материали, да се очаква някой да влезе да ви даде пари. Трябва реклама, бате – както казва едни наш клиент. Човек трябва от далеч да разбери за какво става въпрос и да знае за какво е търговския обект, после като влезе вътре да го омаяте с качествени стоки и различни услуги на добри цени, но преди това да го привлечете и впечатлите. Рекламите с табели за плащане на ток, вода, сметки, парно, телефон и Интернет са най-поръчвани при пунктовете за разплащане – каса на финансова институция. Не е изи да накарате клиенти да направят пей но когато бранда – марката е разпознаваема – тогава е по-лесно.

Какви табели за плащане има?

Тези дни направихме и доставихме двулицева рекламна табела от коматекс 5 милиметра с каширано фолио с ламинат гланц на новооткрита каса до Централна Гара София, на голяма верига офиси за плащане на битови сметки – ток, вода, парно, телефон, Интернет и други. В поръчката не беше включен монтаж, защото клиентите имат уменията и опита сами да се справят с поставянето на желаната локация, но ако това не е вашето – можете проста да добавите монтажни услуги към поръчката си в рекламна агенция Премиум Реклама. Предлагаме и демонтаж на стари табели за плащане, сваляне на светещи кутии, отлепяне на фолио – общо взето цялостно професионално съдействие при вътрешен интериорен или външен аутдор брандиг – рекламиране. Табелите за плащане се плавят по поръчка, а подбора на материала много зависи от това къде ще се ползва продукта – за външно е препоръчително бонд най-вече или ламарина, а за вътрешно – коматекс или плексиглас (коматекса е по-лек и се препоръчва ако табелата ще виси на корди от тавана, примерно). Поръчайте и вие сега.

Какви са размерите на табелите?

Табелите, както споменахме по-горе се правят от различни плоскости – изрязват се по контур и после се кашират с фолио – облепят се с ПВЦ печатано фолио с ламинат или без ламинат. В зависимост от материала плочите са различни – бонда е до 3 метра на ширина и метър височина, коматекса по малко. За да сме по-конкретни трябва да се направи проект и да се подбере най-оптималния вариант за изпълнение. При необходимост може да се приложи и метална рамка зад по-голяма табела или когато се прави сдвояване на плочи – плоскости. Обадете се и попитайте за оферта от рекламна агенция Премиум Реклама за табели, сега. Последвайте ни в профила ни Туитър.