Дневен хороскоп за 22 януари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
199
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

20 лунен ден, Луна в Дева

Днес Луната в Дева ще усили нашата критичност, ще имаме възможност много по-лесно да разгадаваме манипулации, там където ги има, евентуални тайни.

В оптимален вариант- случващото се ще ни помага да се разделяме с илюзии, грешни съждения и т.н.

Въпреки всичко, може да ескалира и опасност от повишени манипулации, които по правило трябва да идентифицираме.

Трябва да се пазим също така да не прекаляваме с определено взиране в детайли, прекалена мнителност, зад която- може да започнем да виждаме и несъществуващи „ кусури“, „ ръбчета“ и т.н.

Може да изпитаме и известно безпокойство, повишена раздразнителност, защото не всичко протича точно така, както искаме, очакваме, защото може да се раздвояваме между очаквания и реалност, между това, което се налага да вършим и онова, което искаме…

Денят може да е леко напрегнат, но да ни помогне да сложим ред в хаоса, да се изчистим от всякакви деструктивни влияния, които забелязваме. Денят не протича по предварителен график, защото може да се занимаваме и с дела, които са изостанали във времето…

Хубаво е да не се претоварваме.

Докато Луната е в Дева- ние сме в чудесен период, през който можем да се очистим от всичко излишно, токсично- в един по-широк смисъл, можем да подействаме оздравително на живота си- буквално и в по-широк смисъл.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да сте натоварени с ангажименти над обичайното, въпреки почивните дни, но същевременно да имате нужда от почивка или пък сте да възниква нещо, което обърква предварителните ви планове или очаквания. Поради тази причина е препоръчително да следвате естествения ход на събитията, за да реагирате максимално адекватно. Ако има нещо, което действа зад гърба ви или е извън контрола ви, то ще бъде по-видно от обикновено и нека да се превърне в повод- да го изчистите от живота си. Подходящ ден да подействат е позитивно на здравето си, това дори може да се налага по някакъв начин- да обърнете повече внимание на себе си, на физическото си състояние и т.н.

Телец, Дева, Козирог– днес може да имате усещането, че околните и ви предизвикват или пък ще погледнете на другите от един друг по-критичен, но и по-реалистичен поглед. Ако някой не е достатъчно коректен към вас, действа против интересите ви или има други невидими на пръв поглед детайли, които ви оказват влияние- тогава днес вие ще можете да ги забележите и да вземете оптимално целесъобразни мерки. Добрата новина е, че влияете на тенденции над средното ниво. Това което може да обърка или да ви е размине с очакванията- може да бъде собственото ви нетърпение, раздразнителност, вероятно и не без причина.

Водолей, Везни, Близнаци– от вас ще се изисква днес да проявявате повишена адаптивност към външни фактори, които са свързани с близкото ви обкръжение, среда на съществуване, дом, семейство и т.н. Пазете се от ескалация на конфликти на интереси, опитайте се да балансирате между ваше и чуждо мнение, за да се предпазите от напрежение и съответните последици. В оптимален случай- днес виждате кой допринася за благоденствието ви, с кого имате различни интереси, нека това да се превърне в повод да изчистите различията или да гледате в обща и обогатяваща цел, там където това е възможно…

Риби, Рак, Скорпион– в фокус днес могат да бъдат важни за вас отношения, партньорски връзки и т.н. Не е изключено да си кажете истини, които в оптимален случай- ще изчистят недоразумения, а това ще има оздравяващ ефект. Въпреки всичко, понякога може да имате усещането, че отсрещната страна се държи твърде критично, дори понякога нетолерантно. Но това пак може да изкара на повърхността вид яснота, ако е имало нещо прикривано до този момент- като емоция, очаквания и т.н.. Денят предразполага към раздяла с илюзии, там където те съществуват, а това винаги е полезно. Ако днес всичко е наред във вашите отношения, можете да се поздравите и да очаквате същото и в бъдеще време.