Стоящи пликове (пауч)

1
136
Добави коментар
maznio007
maznio007

Стоящите пликове са широко използвани опаковки за различни продукти като храни, гелове, пудри, масла, чай, кафе, храни за домашни любимци и други. Едно от съществените им предимства е възможността за многократно отваряне и затваряне заради ципа в горната част, както и това, че могат да стоят самостоятелно в изправено положение (заради търговски вид в магазините).

Стоящият плик или известен още като Stand-up Pouche или пауч, може би е най-подходящия начин да бъде представен, доставян и продаван вашия продукт.

Ако търсите кой да изработи стоящи пликове за Вас, то платформата PackageLab.eu е подходящо решение, както за стартиращи компании, така и за установени марки. Чрез уеб сайта, ще можете да конфигурирате основните параметри на търсената от вас опаковка, да изпратите запитване за цена спрямо тази конфигурация и да получите готов шаблон, в който да налеете вашия дизайн.

Стоящи пликове се изработват от различни композитни полимерни материали в зависимост от приложението и изискванията за съответния вид продукт, който ще съдържат. Например има завишени изисквания (бариерни слоеве) ако става въпрос за продукти за хранене. Също е важен и начина на пълнене, автоматично или ръчно. По тази причина можете да се обърнете за консултация и дизайн на стоящите опаковки към специалистите от PackageLab.eu .

Пликовете могат да бъдат със и без печат. Към тях по желание на клиента се поставят цип за затваряне, прорез за лесно отваряне и евро отвор за поставяне на стелажи.

Полезно:

Печатните технологии, които се използват при изработка на Stand-up Pouche са флексопечат, офсетов печат или дълбок печат (ротогравюра). Този тип пликове се категоризира като гъвкава опаковка, като завършения му вид се извършва от допълнителни процеси на конвертиране.

Вижте други продукти на PackageLab.eu в printidea.info