Готови луксозни кутии с магнитно затваряне

1
147
Добави коментар
maznio007
maznio007

Вероятно често ви се е налагало клиент да ви поиска готова луксозна кутия, която да послужи за опаковка на подарък или да съхрани нещо важно за вас или близък човек. Този тип опаковки се характеризират със здравина заради твърдите материали, от които се изработват и са покрити с ефектно книговезко платно, което създава луксозния вид. Начинът на затваряне също е от значение. Ако кутията е без отделен капак и са добавени магнити за затваряне, то усещането за лукс е гарантирано.

Изработката на този тип опаковки често е много скъпа, изисква време и от производителя ще ви задължат с непосилни минимални количества.

Peleman предлагат страхотно решение предназначено за различни поводи, подарък, раждане на дете, кутия с изненада, и мн. др. Готовите кутии се предлагат в 4 разновидности на размера и дузина различни луксозни книговезки платна.

Всички готови кутии могат да бъдат цялостно или частично брандирани с различни технологии на печат като директен дигитален печат, топъл печат, преге или ситопечат. Върху тях може да присъстват лога, послания и пожелания, украса с орнаменти и др.

С готови луксозни кутии на Peleman ще можете да изненадате вашия клиент с изключително кратък срок на изпълнение зависещ единствено от времето за брандиране на единичната бройка.

Вижте предлаганите размери и цветове на платната:

габарити на кутията 167 мм x 235 мм (А5) дебелина 45 или 90 ммгабарити на кутията 233 мм x 340 мм (А4) дебелина 45 или 90 ммцветове: black, charcoal, lime, red, ultramarine, white soft touch, blossom, maroon, naranja, oyster, turquoise.

Полезно:

– кутиите се предлагат в сгънат транспортен вид; – могат да се поръчат и разгледат на място в офиса на на БИНДИТ ЕООД, които предлагат продукти на PELEMAN в България; – готовите кутии са изработени от мукава, облечени са с луксозни книговезки платна и за затварянето се използват магнити; – могат да бъдат поръчани и готови брандирани; – продуктът е предназначен за рекламни агенции, копирни студия, рекламни отдели на компании и крайни клиенти.  

Други продукти на БИНДИТ в printidea.info.

Вижте още:

– фирми предлагащи директен печат върху сувенири; – фирми предлагащи топъл печат и преге; – фирми предлагащи услугата ситопечат.