Полезни съвети при ново строитлество на къща

5
162
Добави коментар
kracimira
kracimira

    Хората,  когато решат да строят къща се сблъскват с множество въпроси, които не са предполагали че може да има. Тук нашите консултанти на строителна фирма МД-90 за Варна и област ще Ви помогнат, като Ви дадат поетапно различните стъпки, които последователно трябва да бъдат осъществявани за реализацията на Вашият план – строеж на къща.

      1. Нашите полезни съвети при ново строителство на къща за Вас:

местоположение парцел /район/статут на земята /в регулация или не/наличие на комуникации към теренагеоложки характеристики /устойчивост на почва,  има ли денивелация, подпочвени води и т.н./вижте застрояването  на съседни парцели  или липсата  /това в дългосрочен план е определящо/направете проучване на пазара и  изчислете бюджета, с който трябва да се справите който имате /офертата се изготвя на база количествена сметка по пректи/създайте идеен проект и изберете проектанският екип за неговото проектиране, като не залагайте на случайни лица, нито на проектанти, които се презастраховат и залагат например повече желязо в конструкциите, които нямат основателна причина за толкова утежняване на конструкция, нито ще има условия за по-голяма здравина, която да не говорим няма нужда за подобна сграда. Има все пак някакви минимални норми, които дори да завишим в средни, не трябва да бъдат неразумно високи, тъй като само утежняват инвеститора. .  Офертата  се изчислява въз основа на количествено-стойностна сметка по проекти с посочени количества материали върху които се наслага и труд /изпълнение/Изберете фирма – изпълнител с необходимият опит в тази област /нека ви посочи срокове, гаранции и сертификати/от самото начало до окончателното завършване на жилищната сграда с нужните документи към нейното изпълнение, което комплексно е по – доброто решение и ще Ви спести време, ресурси и още множество дребни неразбории.

      Нашият екип на строителна фирма МД-90 е на Ваше разположение за ново строителство на къща, преустройства или комплексен ремонт, от който имате нужва. Повече за Нас и нашите строителни услуги, може да намерите на сайта и блога ни на адреса ни – www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…