КПР – Суонзи: Прогноза от Чемпиъншип за 25 януари 2022 г.

1
198
Добави коментар
sapa84
sapa84

В полезрението ми попада един двубой от Чемпиъншип, който изглежда доста равностоен и обещава непредвидим развой. Дали КПР и Суонзи ще се надхитрят, ще научим във вторник вечер от 21:45 часа.

В последно време КПР се утвърди като един от най-постоянните отбори във втора лига и натрупа солиден точков актив. Благодарение на него се изкачи в подреждането и се настани на 4-ата позиция. “Обръчите” са изиграли 26 двубоя, с един по-малко от останалите тимове в топ 6, така че имат реален шанс да попаднат на втората позиция.

За целта трябва да печелят домакинствата си, особено срещу състави от втората половина на таблицата. Точно такъв е Суонзи Сити, който се намира на 17-о място с 31 пункта. Уелският представител завоюва осем победи до момента, а в седем от срещите стигна до равенство. Важно е да отбележим, че Суонзи има само 24 изиграни двубоя, но едва ли ще се пребори за място на плейофите.

Betano Спортни залози дава предимство на КПР, който се нуждае от трите точки, за да изпревари Борнемут и Блекбърн. Моят съвет е да заложите на двоен шанс 1Х в комбинация с над 1.5 гола. Коефициентът на комбо залога е достатъчно добър и може да се пробва на сингъл.