Дневен хороскоп за 27 януари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
174
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

25-ти лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец днес ще повдигне адреналина ни и тази тенденция ще расте, ще я усещаме все по-силно през втората част от деня и вечерта.

Ще се появяват хора, които ще ни въодушевяват, ще можем да обединяваме усилия с тях или поне да освежаваме и разнообразяваме ежедневието си.

Въпреки всичко, може да ни е по-трудно да си налагаме своеобразна дисциплина, ще правим повече това, което душата ни иска и няма да ни е лесно да се справяме с рутинни задължения или такива, които са по принуда.

Денят предразполага към леко разпиляване в различни посоки, но ако това ще допринесе за чувството ни на щастие, вероятно всичко ще е наред.

Може и да сме малко по-разсеяни и постепенно да се обсебваме от стари и неразрешени казуси, в оптимален случай- това ще се превърне в повод да открием обходни пътища към целите си, да бъдем по-креативни, изобретателни…

От нас ще се изисква обаче, да избягваме евентуални преувеличения, изкривявания на действителността, когато действаме или говорим, защото така можем да се разминем с очакванията си…

В повечето случаи- може и да се разпиляваме в различни посоки, може за това да допринасят и различни фактори, които ни разсейват, това може да бъде и собственото ни настроение, но денят все пак е позитивен, даващ множество възможности, които ще се отключват приоритетно при общуване…

Хороскоп за родените ва 27 януари

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес често ще се оказвате в център от внимание, тонусът и настроението ви през втората част от деня ще се повдигат следствие на подкрепа, която получавате, интересни или полезни разговори, които водите. Тези разговори могат да ви разсейват от други въпроси, които създават съмнения или неувереност в душата ви. При всички случаи общуването- ще е полезно или приятно, като минимум може да разгадаете истини, да набележите скрити възможности или опасности, но това винаги е полезно. Пазете се от евентуални недоразумения във вашия дом. Може би ще прекарате по-добре навън и с приятели.

Телец, Дева, Козирог– денят може да изисква повишена адаптивност от ваша страна, може да имате усещането, че околните ги предизвикват или разговорите приличат малко на „ развален телефон“. Всичко това ще ви помогне обаче, да се мобилизирате, да демонстрирате най-доброто от себе си, така че ще имате силата да превъртите всички предизвикателства в полза и да се представите като своеобразни победители. На този етап това ще е възможно като разчитате предимно на себе си. Ако някои хора имат деструктивно влияние върху вас, тогава днес е подходящо- да ги отстраните от пътя си или да страните от тях, да промените подхода си и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци– днес няма да ви липсва внимание и компания, напротив, появяват се хора, които ви въодушевяват, подават ви ръка, ако имате нужда от това. Денят е подходящ да укрепите партньорски отношения, връзки лични или делови, ще имате такава възможност. Все пак, не е изключено и да попаднете в някои ситуации, които приличат на конфликти на интереси. Вие може да се справите с това предизвикателство, ако това е невъзможно, тогава вероятно ще е по-добре да страните от подобни личности, които могат да ви нанесат щети, ще имате достатъчно подсказки в това направление. В друг случай- ескалират повишени разходи, но те могат да бъдат целесъобразни или неизбежни.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен от множество ангажименти, част от тях ще ви дадат възможност да повишите доходите си, да откриете вид опека или алтернатива на развитие, които пак така ви действат обогатяващо или носят вид удовлетворение. Може да намерите изход и решение за въпроси, които сте отчитали за извън контрола си. Но ако все пак, съществуват някакви неясноти, обърквания, нереални цели или очаквания, които пак така засягат- работа, реализация или кариерно развитие, то това ще бъде по-очевидно днес. Нека да се превърне в повод- да си изградите стратегия и да го отстраните като предизвикателство. В друг случай, може да се разпилявате в различни посоки, защото не всички дела са ви по вкуса, тогава- може да си направите такъв разбор, да пренаредите приоритетите си така, че и в бъдеще- да сте по-успешни, организирани, но и не толкова натоварени с дела, които не са ви приятни.