Картонени кутии за храни

1
181
Добави коментар
maznio007
maznio007

Най-разнообразни по вид картонени кутии за храни можете да поръчате в Поликарт ООД. В зависимост от вида готова храна или полуфабрикат, а също начина на предлагане и транспортиране на продукта. Най-важното нещо, което отличава кутиите за готови или сурови хранителни продукти от останалите е вътрешния защитен слой на картона с ПЕ ламинат, БОПП фолио и други видове бариерни фолиа. Вижте няколко предложения тук.

Картонените кутии за сандвичи тип „бургер“ са широко разпространени. Могат да бъдат с или без печат. Служат за транспортна опаковка, имат капак и заключващ елемент на него.

Кутиите за пуканки са отворени в горната част част. Най-ефектни са когато са брандирани.

Кутиите за картофки са също вид отворена картонена кутия, която не се отличава от предходната, освен със съобразения за нуждите размер.

Вижте кутия с капак, която от вътрешната страна е с метализиран ламинат, златен, сребърен или безцветен. Също е подходяща за досег с различни храни. Служи основно за транспортиране и запазване на свежия вид на продукта.

Кутиите за торти имат ролята на транспортна опаковка и подложка. Задължително обърнете внимание и изберете по-атрактивен дизайн и печат на нея.

Важно при избора на картонени кутии за храни: Изберете кутии, които имат удобен вид за транспортиране в разгънат вид. Ако цената е приоритет в избора, изберете конструкция на кутия без лепене, което може да оскъпи продукта ви. Попитайте производителя Поликарт ООД за готови кутии на склад или поне за готова щанца. Все пак този тип опаковки имат кратък живот. Важно е да се знае, че опаковката продава и най-добрия начин да привлечете клиент е с атрактивна цветна опаковка подчертаваща бранда ви.

Вижте други продукти на Поликарт ООД в Printidea.info.

Вижте още фирми предлагащи изработка на картонени кутии.