Дневен хороскоп за 28 януари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
146
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

26 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец днес ще подейства позитивно на нашата социална активност.

Това е огнен и подвижен знак, значи- ще пали ентусиазма ни, но ще ни подтиква към повече движение, занимания с онова, което ни доставя повече удоволствие и не толкова по задължение. Всичко ще вършим с по-голям размах, по-смело, бих казала и по-бързо, без да се виждаме чак толкова в детайли, по-важно ще бъде- да стигнем скоростно към крайна цел.

Денят е благоприятен да укрепваме важни за нас отношения, ще имаме такава възможност…

Не е изключено хора от миналото или стари приятели да напомнят за себе си или пък да се превърнат във вид опора, особено, ако имаме нужда от такава.

На този фон- ретроградният Меркурий ни потапя в дълбини от истини, стари и неизяснени казуси, за които търсим посока, изход, решение..

На този етап нищо не е окончателно, но можем да си правим равносметки, да проправим път към цели чрез преговори, обединяване на усилия и т.н.

Ако амбициите ни не са чак толкова големи, тогава днес мнозина ще предпочитат- да се разтоварят в приятна компания или да пътуват, да се разходят малко сред природата, да приключенстват- в един по-широк смисъл.

Денят е позитивен, даваш шансове, хубаво е да се възползваме от това и като не пренебрегваме евентуални предложения, вътрешни усещания, които ще ни показват вярната посока.

Хороскоп за родените на 28 януари 

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е напълно позитивен за вас, днес може да проведете доста конструктивни разговори, да срещнете вид подкрепа от страна на влиятелни, власт-имащи личности и т.н. Думите ви има чуваемост над обичайното. Не е изключено стари приятели да напомнят за себе си, включително и такива, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл. Трудно ще ви свърта на едно място, мнозина ще решат да прекарат деня нетрадиционно като пътуват, приключенстват, доставят си някакво удоволствие. Днес изпъквате,често сте в центъра от внимание, влияете силно на околните.

Телец, Дева, Козирог– денят не протича по предварителен график, защото може да имате нужда от почивка или пък трябва да се справите с дела, които са се натрупали във времето, но не са намерили изход и решение. Въпреки всичко денят е позитивен за вас, защото получавате подкрепа- морална или материална, понякога неочаквана, но действаща въодушевяващо. Някой от вас може да сбъднат тайно желание или поне разбирате доколко са осъществими подобни намерения и като надникнете в по-далечното бъдеще…

Водолей, Везни, Близнаци– днес няма да ви липсва внимание и компания, напротив- получавате интересни предложения, които могат да разнообразят ежедневието ви или това е полезна подкрепа, ако се нуждаете от такава. Денят е прекрасен да стабилизирате връзки лични и делови, партньорски отношения, да ги превъртите в една по-позитивна посока, да утвърдите авторитета си и т.н. Днес ваши усилия и старание ще се ценят над обичайното, може да изпъкнете, да получите похвала, одобрение и т.н. Колкото сте социално по-активни, толкова повече възможности могат да се разкрият пред вас.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но също така и удовлетворяващ, защото успявате да се справите, да се представите в оптимално добра светлина. В този процес може да получите подкрепа, която да подейства позитивно на доходите ви или поне да стабилизира позициите ви, ако се нуждаете от това. Пред вас може да се разкрият и някакви внезапни шансове, те няма да са случайни, а следствие на полагани вече усилия и под формата на награда…Денят е подходящ за печалби, да преговаряте за интересите си…