Belohorizonte Hotel 4 *

1
135
Добави коментар
ivangeorgiev2014
ivangeorgiev2014

Местоположение: Skala Fourka,Kassandra,Halkidiki Skala Fourka Kassandra

Хотел Belohorizonte в Фурка, Халкидики, е комплекс от луксозни стаи, фантастично място за почивка. Комбинацията от привилегированото му положение в непосредствена близост до морето и спокойния район дава възможност на гостите му да се насладят на спиращата дъха гледка към Егейско море и планината Олимп и да имат специално изживяване по време на почивка.

По време на престоя си в Белохоризонте се възползвайте от възможността да посетите районите на Халкидики, очарователните плажове и да опитате местната кухня.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Белохоризонте се намира на полуостров Касандра, първият от трите полуострова на Халкидики (Касандра, Ситония, Атон). Той има предимството, че се намира в непосредствена близост до плажа Фурка, един от най-красивите плажове на Халкидики и само на 89,3 км от летище Солун Македония. Центърът на Солун се намира на 103 км от хотела.

Не на последно място на 2 км е Скала Фурка. вълшебна природа, където можете да се разходите и да опитате автентичната гръцка храна в околните таверни. Също така в селото има банкомат за всяко теглене на пари, което желаете.

Освен това можете да намерите, Забавен парк Marabou на разстояние от 13,2 км, който е нова зона за забавление, радост и игра в Касандрия, Халкидики и не на последно място гостите на Белохоризонте могат да се насладят на величествените плажове на Ситония и Атосин само за няколко часа.

ПЛАЖ

Има красив плаж пред Белохоризонте и до Скала Фурка, където можете да опитате местна кухня и да се насладите на гледката към Егейско море. Бял пясък с кристално чисти води и известен с уникалните си залези.

Facilities:

Free High Speed Internet ConnectionInternet servicesWireless Internet Connection in Public AreasAir ConditioningReceptionSafe Deposit BoxParkingBuffet Breakfast Charged Facilities: Available Meals:

Карта:

GPS Координати: LAT: 39.9891761 LON: 23.3789928