Хороскоп за 31 януари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
147
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

29 лунен ден, Луна в Козирог/Водолей

До 13:00 ч. Луната е в Козирог, през това време могат да ескалират знакови новини, които показват с какво можем да продължим напред, какво трябва да оставим зад гърба си.

Ден преди новолуние- са възможни развръзки, ако се разделим с определени хора или обстоятелства, значи това е много дълга тенденция, която е ескалирала и сега се проявява. Можем да получим известия, да проведем разговори, които засягат нашия социален статус, кариерно развитие или сигурност- в един по-широк смисъл.

Водим емоционални разговори, стигаме до дъното на истини, узнаваме тайни, ако има такива, проследяваме причинно-следствени връзки, миналото ни застига по някакъв начин, под формата на развръзки или подсказки- на какво можем да разчитаме, как да продължим напред…

Следобед Луната преминава в зодиакалния знак Водолей може да изпитаме известно облекчение или новото, различното, което трябва да допусне в живота си- се приема по-леко, дори е желано. Спонтанно можем да се освободим от всичко, което усещаме като тежест, нещо старо и няма що място в бъдещото ни развитие.

В известен смисъл може да се каже, че това е трансформиращ ден или такъв, който ни поставя на прага на житейски кръстопът.

Хороскоп за родените на 31 януари

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- през първата част от деня може да получите важни известия, да проведете подобни разговори, да достигнете до значима яснота, която касае вашето кариерно развитие, материално състояние и т.н. Възможни са знакови събития, които да имат и силно трансформиращ ефект. Проследявате причинно-следствени връзки, очертават се тенденции или подсказки, но пак така показват на кого или какво можете да разчитате, допринася за благоденствието ви и т.н. Миналото виза стига по някакъв начин, може да ви даде съобразно награда за полагане от вас до този момент усилия, но ако дължите нещо, тогава натискът да се разплатите ще нарасне. През втората част от деня- се появяват хора, които разнообразяват, освежават ежедневието ви, показват ви, че има и варианти, особено, ако се нуждаете от такива.

Телец, Дева, Козирог- през първата част от деня инициативността ви ще е доста висока, ще инициират е разговори, които ще имат широко отражение върху бъдещото ви развитие. Разбирате кои от честолюбивите ви планове са осъществими, можете да влияете на тенденциите над средното ниво и да превъртате всички предизвикателства в полза, стига да искате. Под въздействие сте на много силни емоционални преживявания, хора близки до сърцето ви- оказват значимо въздействие, миналото ви застига по някакъв начин, възползвайте се от аспекта цията на звездите, така че да насочвате в желана от вас направление, ще имате такъв шанс. Следобед- денят става по-натоварен от ангажименти, а от вас се изисква повишена адаптивност, за да се справите или защитите интересите си.

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня тонусът ви може да не е много висока или може да имате силни предчувствия, не е изключено да анализирате миналото над обичайното и вероятно не без причина, аз защото този за стига по някакъв начин. Ако има нещо тайно или действащо зад гърба ви, отчитащо се за извън контрола ви, то ще ескалира и нека това да се превърне в повод- да се разграничите от него. Денят е подходящ да се разделите от онова, което е деструктивно и изживяло своето време, ако има такова, то ще бъде достатъчно видно. През втората част от деня- изпитвате вид облекчение, все повече ще се чувствате в свои води, ще влияете все по-силно на тенденции, хора и обстоятелства…

Риби, Рак, Скорпион- през първата част от деня може да водите доста емоционални разговори, хора от миналото могат да напомнят за себе си, ако е имало стари и неразрешени казуси, които касаят важни за вас връзки с влиятелни личности, партньори, приятели и дори колеги- те ще се активират, приемете случващото се като право на втори шанс, така че да насочите сега тенденциите в една по-позитивна и желана от вас посока. Ако това е невъзможно, тогава ще прекратите онези контакти, които са безперспективни, а може да вземете и определящи решения, които ще повлияят бъдещи преспективен развитие, среда на съществуване, посоката в значима степен ще я идентифицирате днес. В следобедните часове- давате си повече почивка или пък се занимавате предимно с дела, които са лични, приоритетни, не толкова рутини. Продължава да ескалират равносметки, вероятно не без причина- на кого и в каква степен можете да разчитате, морално и финансово…