Задължителен елемент: Кои са чантите в гардероба на съвременните дами

1
149
Добави коментар
clashbade
clashbade

Ако не държите на разнообразието, поне се заредете с този минимум от чанти, за да сте винаги актуални и модерни

Любимият аксесоар на дамите определено е чантата, а и без нея ежедневието ни е немислимо. Независимо дали сте любителки на компактните форми или носите почти цялата покъщнина със себе си, залагайки на повече обем, няма как да се лишите от това допълнение на тоалета. То определено е не само красиво, но и функционално.

Някои представителки на нежния пол не държат на разнообразието, но дори и те е редно да се заредят с този минимум от чанти, за да са винаги актуални и лесно да ги съчетават с облеклото си. Това диктуват неписаните правила в модата.

Клъч чанти

Специалните поводи може да не са толкова много на брой през последните години, обхванати от пандемията, но точно заради това и в редките случаи трябва да сме още по-бляскави и елегантни.

Всяка уважаваща себе си жена е необходимо да се снабди с поне един модел клъч чанта. С визията си тя напомня повече на малко портмоне, но е достатъчна да събере основните атрибути, за да подчертае роклята ни на коктейл, официална вечеря или сватбено тържество.

През рамо

Няма по-голямо удобство от чанта със средна големина, която е оборудвана с дълга дръжка. Тя може да мине през рамото и да освободи ръцете ни за всичко останало, изискващо да бъде пренесено от колата до дома или обратно.

Да, дамите редовно са принудени да държат с едната ръка детето си, докато носят в другата чантите на връщане от магазина. Това все още няма как да го избегнем напълно, затова е нужно просто да сме подготвени за всяка ситуация.

Дълга дръжка и голяма основа

Да увеличим размера, защото понякога наистина се налага. Както се казва, дамската чанта може да побере всичко в себе си. За обичайния делник те определено са изключително практични варианти.

Дългата дръжка ще ни предостави свобода, затова тук също не бива да се лишаваме от нея.

Спортна раница

Има и такива дни – дали ще се отправите на екскурзия с колеги или на разходка със семейството през уикенда, раницата може да бъде много полезна за вас.

Тя няма как да повлияе отрицателно на стила ви, напротив. Подберете дизайн, който ви се нрави на вкуса, като не забравяте, че този тип спортни чанти също са доста популярни и шик, не само благодарение на удобството, което предоставят.

За нетърпеливите потребителки, които търсят изгодни и качествени предложения сред голям избор от обувки, чанти и аксесоари, посетете stila.bg.     

Клъч чанти