Дневен хороскоп за 01 февруари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
210
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Луна във Водолей, Новолуние

Днес сме под влияние на Новолуние, което е в зодиакалния знак Водолей.

Можем да очакваме висока социална активност, общуваме с хора, които са влиятелни, власт-имащи, които могат да ни поставят пред някакви нови условия на труд или пък ескалират въпроси, които са свързани с колектив, пренареждане на позиции и отговорности, които могат да завлекат и и промени във финансовото състояние на мнозина.

Очевидно, че е водеща цел и задача ще трябва да бъде да се утвърждаваме като преговаряме за интересите си, така че да превъртим предизвикателство в полза и да подейства ме позитивно на случващото се, което може да ни подейства обогатяващо.

Разбира се, тази тенденция ще прораства през следващите около две седмици, но днес може да се случват показателни събития или да чуем подобни известия, да проведем разговори, които да ни покажат на какво можем да разчитаме, какви мерки трябва да вземем.

Чудесен признак ще бъде, ако днес получим достатъчно подкрепа от страна на хора, които влияят на бъдещото ни развитие.

В друг случай- може да се оформи необходимост да преодолеем повишена конкуренция или пък да отстраним от пътя си хора, които са като своеобразна спирачка на пътя ни към вид успехи…

Денят е изпълнен с изненади, които ще ни помогнат да наместим пластовете под краката си и като получим повече информация.

Хороскоп за родените на 01 февруари

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес социалната ви активност ще бъде много висока, общувате с хора, които влияят на бъдещото ви развитие, вие може да положите съзнателни усилия, за да отговорите на техни изисквания и очаквания, така че да повишите или по-добрите вашите доходи, да подействат е позитивно на професионалната си реализация или пък- да не позволите да бъдете изместени като положите съответни усилия. В началото винаги по-лесно се влияе, днес може да получите достатъчно подсказки- какво предстои, за да си изградите стратегия. Може да чуете важна новина, да проведете разяснителни разговори, които имат широко отражение. Не са изключени изненади, така че денят да не протече по предварителен график. Стари приятели или хора от миналото могат да напомнят за себе си.

Телец, Дева, Козирог– денят е изпълнен с ангажименти, част от които ще ви мобилизират или натоварят над средното ниво, но това е оптимално благоприятен момент, в който можете да се докажете, за да постигнете успехи, които ще се отразят на различни нива от вашия живот, приоритетно и върху вашите доходи. Повишени разходи днес са доста вероятни, в друг случай- вземате мерки, които да ви разграничат от хора и обстоятелства, които ви дестабилизират финансово. Днес дребни действия могат да имат широко отражение върху бъдещото ви кариерно развитие или случващото се е достатъчно показателно.

Водолей, Везни, Близнаци– днес сме под влияние на новолуние, което за вас ще отключи допълнителни възможности, шанс да влияете на ключове за вас приоритети, които касаят най-близки отношения, те могат да засягат любими хора или пък- дом, семейство и т.н. В друг случай- може да се концентрирате върху нещо друго, което е скъпо и важно за вас, така че да направите проби в избрано от вас направление. Пред вас ще се разкриват допълнителни възможности, понякога непознати до този момент пътища, които могат да преобразят бъдещото и развитие. Не са изключени изненади, които ще ви помогнат да си „сверите часовника“. Добрата новина е, че вие имате избор, в значима степен ще влияете на тенденциите, но това е и отговорност, така че трябва внимателно и в по-далечна перспектива да предпочетете вшия път… От вас ще се изисква да положите повече усилия, но те могат да доведат до материализация на желанията ви.

Риби, Рак, Скорпион– днес сме под влияние на новолуние, което може да обнови вашата най-близка среда на съществуване. Ще имате шанс да се справите с приоритети, които иначе сте отчитали за извън контрола си. Затова може да се изисква да използвате обходни пътища към целите си или да преговаряте за интересите си над средното ниво. Част от случващото се ще е спонтанно и ще ви разграничи от някои трудности, с които сте се сблъсквали в миналото. Денят може да е изпълнен с изненади, може да научавате тайни, но да се възползвате от тях, защото знанието винаги е сила и ще ви помогне да предпочетете най-правилна бъдеща стратегия. Чудесен признак ще бъде, ако днес във вашия дом и семейство цари хармония, ако пък възникнат различия – отстранете ги своевременно, за да не позволите да порастват и в бъдеще.