A77 Suites by Andronis

1
128
Добави коментар
ivangeorgiev2014
ivangeorgiev2014

Местоположение: Adrianou 77 Plaka, Athens Атина

Където градската древност среща изтънчеността

На една от най-емблематичните пешеходни улици на Атина, A77 Suites в Плака ви посреща в новопостроен градски оазис в колоритен квартал на град Атина, в обстановка, която съчетава комплекс усещане за градска древност с небрежността на съвременната изтънченост.

Неокласическа сграда от 19-ти век, защитена от паметници, е възстановена до предишната си слава и трансформирана в най-съвременна колекция от A77 Suites, които могат да се похвалят с минималистичен дизайн и изящни материали. Мрамор, дърво, месингови елементи и гипсови тавани с детайли от корниз, както и множество модерни произведения на изкуството тук и там, създават среда с невероятна елегантност и занижен лукс. Дванадесет изключителни апартамента очакват да се превърнат в вашето градско убежище в биещото сърце на историческия център на Атина.

Вълнуващо място за изследване, Атина е завладяваща смесица между древни реликви от епоха, която постави основите на съвременната цивилизация, и остра градска страна, която ще ви изненада. Контрастът на културата на града е абсолютно завладяващ и по-ярък от всякога в нашия живописен квартал, пропит с всичко, което е типично атински.

Hotel Services:

24-Hour Front DeskA77 BoutiqueAir conditioningAirport / Port Transfer ServiceAll Day CruiseAthens by bikeCity AdventuresCity viewConciergeContactless Check-in/check-outDaily Maid ServiceElevatorFree Wi-Fi Internet AccessLaundry ServiceLuggage StorageMassageSailing Athens

Карта:

GPS Координати: LAT: 37.974216461182 LON: 23.729297637939