Дневен хороскоп за 03 февруари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
148
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

3 лунен ден, Луна в Риби

Луната в Риби днес ще ни действа умиротворяващо, ще се стремим да проявяваме повече разбиране, емпатия, това ще е вътрешен подтик, доколкото сме способни на него- ще го демонстрираме.

Можем да очакваме един сравнително спокоен ден, през който можем да намираме повече съмишленици, помощ, ако се нуждаем от такава.

Интуицията все така е много висока…

Вътрешният ни глас, външни обстоятелства, понякога и изненадващи- ще ни показват алтернативи на развитие, „ аварийни изходи“, ако се нуждаем от такива, така че да имаме надежда или нещо неочаквано – ще подкрепи нашите планове, ако те са перспективни.

Всичко, което има място в бъдещото ни развитие днес ще прораства с по-голяма лекота, „ ще получава зелена светлина“ и така по един естествен начин ще разбираме, че сме на правилен път. Трябва да имаме предвид, че зодиакалния знак Риби се свързва с „ божията милост“, така че определени шансове и на различни нива, които днес застанат на пътя ни- ще се отчитат като своеобразна благословия или нещо, което кореспондира с нашия път и предопределеност.

Луната в Риби подпомага социално значими дейности, така че взаимодействието с подобни институции днес ще преминава по-гладко или успешно… Ако самите ние в начинанията си включим вид помощ, тогава това може да има широко и позитивно отражение при бъдещи перспективи на развитие…

При Луна в Риби винаги имаме нужда от малко повече почивка, върви ни само в дела, които са ни приятни, не са физически и прекалено напрегнати.

Можем да получим пълнота от знание като погледнем на обикалящата действителност от един друг и невидим на пръв поглед ъгъл.

Пиенето на повече вода- е полезно над традиционното. По-уязвими сме на лекарствени или упойващи вещества, добре да го имаме предвид…

Хороскоп за родените на 03 февруари  

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес пред вас могат да се оформят някакви скрити, обходни пътища към вашите честолюбиви цели, независимо дали става въпрос за върхови постижения в кариерата или пък печалби. Така или иначе- оформят се шансове да подействат е позитивно на доходите си, на общественото си положение като може да получите неочаквана подкрепа от хора и обстоятелства. Ако една врата е затворена пред вас, ще забележите, че друга се отваря. Днес може да разчитате на най-близките си хора, на семейството си, може да хармонизирате отношенията във вашия дом и не само. Тонусът ви може и да не е твърде висок, може да имате нужда от почивка или да прекарате деня нетрадиционно.

Телец, Дева, Козирог– информационният поток днес ще е доста усилен, ще получавате силна подкрепа от околните, ще има хора, които ще ви подават ръка, ако имате нужда от това, ще подкрепят ваши желания, идеи и т.н. Денят е много подходящ- да преговаряте за интересите си, да водите разяснителни разговори, да укрепвате отношения – лични и делови. Днес ще се появяват личности, които ще се превръщат в проводник на възможности или поне ще разнообразяват и освежават ежедневието ви.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен от множество ангажименти, но ви дава възможност да се представите в отлична светлина на работното си място, да повишите доходите си , ако условията на труд го позволяват… В друг случай- получавате морална или материална подкрепа, която ви действа стабилизиращо и т.н. Денят е подходящ да откриете- „ аварийни изходи“, варианти на развитие, така че да се справите със сложни въпроси, които отчитате за извън контрола си или такива, които могат да ви подействат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.

Риби, Рак, Скорпион– днес инициативността ви ще бъде доста висока, но тя ще бъде подкрепена от важни за вас хора. Често ще се оказвате в център от внимание и вашата популярност може да нарасне, със съответните позитиви. Вашата инициативност може да е насочена в посока- да се докажете пред околните, и да защитите интересите си или пък да укрепите отношения, лични и делови. Така сами може да се превърнете в проводник на разяснителни разговори, които в повечето случаи ще бъдат и конструктивни, силно подкрепящи вашите планове. Днес всичко ви се получава с по-голяма лекота, може да направите пробив в избрано от вас направление, възползвайте се по оптимален начин!