Как да изберем подходящи зимни обувки за детето

1
143
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Когато избираме ботуши за своето дете, искаме те да са удобни и в същото време да предпазват краката му от студ и влага. Само така можем да му осигурим здравословно забавление на открито през снежните месеци.

Има няколко основни правила, с които трябва да се съобразим, при избора на детски зимни обувки. На първо място, те трябва да са изработени само от качествени естествени материали. Кожата например задържа топлината и (за разлика от изкуствените материи) пропуска въздух, което позволява на детското краче “да диша”. При избора на подходящи ботуши, обърнете внимание и на подплатата, която също е важно да бъде изработена от естествени материали като например овча вълна.

Идеален вариант за детските крачета са кожените ботуши с подплата от естествена вълна, които имат дебела, добре изолираща подметка. Тя трябва да е изработена от качествени материали като ПВЦ или каучук, като е важно грайферите й да сочат в две противоположни посоки, за да не се хлъзгат обувките.

Зимни детски обувки, отговарящи на всички описани критерии, можете да откриете в онлайн магазин Citystyle.bg, в който има модели на различни популярни марки. Сайтът предлага оригинални детски обувки soviet, произведени от висококачествени материали за европейския пазар.

Детските крачета трябва да са добре защитени и когато детето си е удома. За да сте сигурни, че сте направили най-добрия избор, доверете се на интернет магазин Моник, от който можете да закупите топли пухкави пантофи за вашето дете. Стъпалото им е с гумирани форми и не позволява хлъзгане. Подметката им е с дебелина 2.5 см., което позволява краката да бъдат добре изолирани от студени повърхности.

Един от най-важните критерии, с които трябва да се съобразите, при избора на детски обувки е размерът. Подходящият размер е този, при който между пръстите и носа на ботуша остава разстояние до 1.5 см. Това е оптималното разстояние, при което на детското краче няма да му е тясно в обувката и в същото време няма вероятност да замръзне.

Continue Reading