Как да играете и как да печелите с 40 Super Hot? – Труд

3
399
Добави коментар
bgbet
bgbet

Слот машината 40 Super Hot от доставчика EGT ще ви потопи в един напълно различен свят, носейки донякъде носталгична атмосфера. Но въпреки, че слотът е направен в ретро стил, той звучи изключително актуално. Перфектен звук, естетична графика и много добри печалби – всичко това вече ви очаква!

40 Super Hot от EGT идва с поле 4×5 с 40 печеливши линии. Техният брой не може да бъде променен. Залогът се поставя преди всяко завъртане. Играта използва както конвенционални символи, така и символи за подмяна, както разпръснати такива. За да спечелите, трябва да съберете комбинация от еднакви символи на която и да е печеливша линия, като се започне от първия барабан, отляво надясно. 40 Super Hot има и така наречената рискова игра, която ще ви позволи да умножите печалбите си. Състои се в отгатване на цвета на затворената карта.

Външно слотът изглежда особено привлекателен. Графиката е с високо качество, както и звуковите ефекти. Или казано накратко, Super Hot 40 определено ще допадне на всички фенове на ретро слотовете.

Всички символи в играта могат да бъдат разделени на две категории: прости символи – плодове и горски плодове и специални символи: 7 и Scatter. Символът на седмицата е заместител, тоест може да участва във всяка комбинация. Скатер символите носят на играча парични плащания. В 40 Super Hot няма специални функции.

Слотът има 4 прогресивни джакпота. По време на играта, на случаен принцип се активира бонус рунд, по време на който играчът трябва да избере карти. Избирайки три от еднакви, играчът ще получи съответния джакпот.

Опциите на играта са както следва: 40 Super Hot RTP: 95,81%; волатилност: ниска; печеливша честота: няма данни от доставчика на EGT. Тези параметри показват, че ще печелите често. Също така имайте предвид, че хаусът тук е 4,19%, което е доста. Затова изберете правилно залога и стратегията си.

Как да играете 40 Super Hot?

Изберете залог. Кликнете върху него и започнете въртенето. Изчакайте до края на завъртането и вземете наградата си, ако има такава. Интерфейсът на слота 40 Super Hot е възможно най-опростен. В долната дясна част на екрана може да видите печалбите си. Имате шанс също така да започнете рисковата игра. В центъра има бутони за избор на залог и стартиране на ротацията, а вляво ще намерите бутони за преминаване към главното меню, настройки и промяна на звука. Играта не се нуждае от изтегляне, тъй като работи директно в браузъра.

Мобилна версия на слот машината

Слотът 40 Super Hot от доставчика EGT има удобна мобилна версия, която се стартира автоматично при игра от смартфон или таблет. Поддържат се всички устройства с iOS, Android и Windows Phone. Правилата на играта не се променят. Единствената разлика от настолната версия може да е интерфейсът, който автоматично ще се настрои, за да „пасне“ на размера на екрана на вашето устройство.

Най-силните страни на 40 Super Hot:

Висококачествена графика. Възможност за спечелване на до 500 залога. Приятен звук. Наличие на джакпоти. Широка гама от залози.

Ето и някои основни стратегии, които ще ви помогнат да печелите на игрални автомати. От избора на най-добрите от тях ще зависи шансът за успех.

Система Мартингейл: проста стратегия, чиято същност е, че в случай на загуба залогът трябва да се удвои. Плюс или минус: независимо от края на всяка игра, играчът редува залози от максимум към минимум, например първо залага $1, а след това $5, след което действието се повтаря. Една игра: един залог и играйте през целия ден на прогресивния джакпот, без значение какъв е крайният резултат.

Парлейна система: след загуба залогът се намалява леко, а при печалба се удвоява.

Пирамида: независимо от загубата и печалбата, геймърът започва от минималния залог до максималния и след това от максимума до минимума, образувайки условна пирамида с действията си.

Зиг Заг: Стратегия, при която играчът търси слот, който трябва да раздаде джакпот и го играе, разчитайки на късмет.

В заключение е важно да се отбележи, че няма универсална тактика за успех. Стратегиите само помагат за увеличаване на шансовете за печалба. Можете да спечелите само като разчитате на късмета си, като изберете правилната слот машина в най-доброто казино, а също и като следвате универсалните препоръки на опитни играчи.