Elena’s Studios Zakynthos 3 *

1
215
Добави коментар
ivangeorgiev2014
ivangeorgiev2014

Местоположение: Kalamaki Zakynthos Остров Закинтос

Вдъхновени от традиционната закинтска архитектура, Elena’s Studios се помещават в частен двор с каменни стени, включващ открит басейн с детска секция, снек-бар, буйни градини и слънчева тераса!

30-те студия на курорта със самостоятелен балкон са напълно оборудвани, включително кухненски бокс и самостоятелна баня, разположени в сърцето на курорта Каламаки само на няколко крачки от пясъчния плаж, известен с костенурките Careta-Careta!

Разнообразие от частни пространства и общи жилищни зони създават спокойна атмосфера в жилищен стил за семейства и приятели, пътуващи заедно.

Международното летище Дионисиос Соломос е само на 3 километра!

Удобства

Elena’s Studios са оборудвани с безплатен високоскоростен Wi-Fi интернет, телевизор, климатик, S/B, спално бельо и кърпи и безплатни тоалетни принадлежности. Това е идеално място за семейства с деца, но е идеално за двойки, пътуващи с приятели!
Басейнът и градините в Elena’s Studios предоставят прекрасен оазис за релаксиращи летни дни, на които всеки може да се наслади.
Персоналът на Елена поддържа девствен вид на градините с цветята на входа на хотела. Докато тревните площи до басейна са идеална зона за игра за деца и разполагат с фантастично място, където да се забавляват с часове.
Има открит снек-бар за лека закуска или ястия от нашето A la carte меню, студени напитки за сенчест следобед с добра книга или вечерни коктейли от бара! Не обичате да готвите? Студиата на Елена предлагат континентална закуска и хранене през целия ден!
Плувният басейн (октомври – май) има вход в плажен стил в единия край, което е фантастично за малки деца. Гостите могат дори да използват детската секция с ограда за най-малките, ако е необходимо.
Предлагат се безплатни шезлонги и чадъри за тези, които искат да релаксират през деня далеч от плажа!

Hotel Services:

24-Hour Reception / Front DeskAirport / Port Transfer ServiceBaby Chairs at the RestaurantBaby Sitting (on request)Bar RestaurantBeauty Treatment (on request)Boat TripsCar & Motorbike RentalDoctor (upon request)ElevatorFax & Photocopy ServiceMassageParking AreaPets AllowedPool Snack BarPool Sunbeds & UmbrellasRestaurantSafe Deposit BoxSatelite TVSnack BarSwimming Pool (Fresh Water)Swimming Pool with Children’s AreaWi-Fi Internet Access

Карта:

GPS Координати: LAT: 37.743740081787 LON: 20.8984375