Обувки за пролетния и есенен сезон

16
187
Добави коментар
hlape
hlape

Обувки за пролетния и есенен сезон

Мода

С мисъл за есента и пролетта

Ако сме далеч от топлите месеци, то трябва да помислим и за предстоящите студени дни. Ето защо почти всички големи имена на модния подиум вече изкараха своите есенни модни линии с обувки. Ние си избрахме едни страхотни ботуши от CELINE, които са подходящи, както за по-влажните летни дни, така и по-хладните есенни седмици.

Ботушите са изработени от естествена кожа тип велур, в светъл кремав цвят и секси ток. Високи си под коляното, в тон с модата, която тази зима ще се наложи. Токчето е високо 12 см и подчертава чудесно целият крак като го прави още по-слаб и привлекателен.

Така че, ако искате да сте атрактивни и незабравими това са вашите обувки. Естествено материалите са качествени. Ципът, с който се закопчават е вътрешен и не се вижда с просто око. Така няма да ви висят разни ципове и да ви закачат и късат чорапогащника. Освен това тези ботуши са чудесно допълнение към всяка пола или рокля от плътен вълнен плат, правейки ви да изглеждате елегантно и в същото време атрактивно.

Цената е малко солена може би за нашите магазини и средностатистическата българка – „само“ 740 евро, но пък не пречи да си помечтаем как след време обуваме тази красота.

Коментирайте статията

коментари

tweet

Дамските ветровки – надеждна защита от силния вятър