Дневен хороскоп за 12 февруари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
136
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

12-ти лунен ден, Луна в Рак

Луната в Рак днес ще ни подтиква силно да се погрижим за най-близки и любими хора. Това е доста подходящ ден, през който можем да подобрим и хармонизираме отношенията в дома и семейството, но не само. Когато държим на някого, това ще бъде повдигна от обикновена, ще демонстрираме това не само на думи…

Днес мнозина ще предпочетат да се отдадат повече на вид почивка или удоволствия, да релаксират, да си угодят…

Припомням, че хубавата храна и докато Луната е в зодиакалния знак Рак има подчертан ефект върху нашето настроение…

Не е изключено да усетим, че апетитът ни расте…

Повишената емоционалност и докато Луната е в Рак ще отключи и по-добра интуиция.

Почти инстинктивно и повечето случаи правилно, ние ще знаем как да постъпваме, за да защитим интересите си, за да бъдем по-щастливи в един по-широк смисъл, за да привлечем онова, което най-силно желаем.

Днес все ще намерим начин да проправим път към мечтите си, чувството на удовлетворение, поне в повечето случаи ще е така…

Хороскоп за родените на 12 февруари

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да се отдадете на почивка и релакс, на любими хора и можете да хармонизирате и по-добрите важни за вас взаимоотношения, приоритетно в дома и семейството, но не само… Може да прекарате деня по един по нетрадиционен начин, но достатъчно приятен… Може да откриете обходни пътища към целите си, ако се нуждаете от това и като използвате доза стратегия.

Телец, Дева, Козирог– днес няма да ви липсва внимание и компания. Може да получите доста приятни известия и предложения, които да разнообразят ежедневието ви, да подействат позитивно на настроението ви. Може да се разтоварите с приятели или хора, които предпочитате да са близо до вас. Денят е подходящ да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е динамичен, но и много продуктивен, успявате да отхвърлите доста дела, включително такива, които са се натрупали във времето. Получавате известия или предложения, които ви действат обогатяващо, буквално о в по-широк смисъл. Може да проведете конструктивни разговори, които защитават интересите ви.

Риби, Рак, Скорпион– днес често ще се оказвате в центъра от внимание и ще оказват силно влияние на околните. Инициативността ви е много висока, вие задавате тенденции и определяте емоционалния фон, както за вас самите, така и за околните. Всичко ви се получава с по-голяма лекота, може да се каже, че сте съпътствани и от доза късмет, канализирайте тази мощна енергия в по-значими цели и със по-дългосрочно отражение. Днес все ще се намери някой или нещо, което да порадват сърцето ви.