Уред за радиочестотен лифтинг с ЛЕД светлина

6
414
Добави коментар
oliv4ee
oliv4ee

Уред с мултифункционално действие, предназначен за третиране на зони по лицето и шията. Помага за подмладяване и ревитализиране на кожата. Фините линии се заглаждат, избистря се тена и се изсветляват пигментните петна. Уредът е подходящ за кожа, склонна към акне и пигментация. Компактен, подходящ за път.

Мезопорация/безиглена мезотерапия – Иновативен и ефективен метод за транспортиране на активните и високомолекулни активни съставки дълбоко в кожните слоеве, без нараняване на кожата. Тази функция съчетава електропорация и мезотерапия в едно.

Електро-мускулната стимулация – Съдейства за активиране на производството на колаген. Помага за по-голяма еластичност на кожата, намалява фините бръчки и кожата става мека и гладка.

Електропорация – Подобрява пропускливостта на кожата под въздействието на електрически импулси. Улеснява преминаването на хиалуронова киселина ни колаген дълбоко в кожните слоеве.

Радиочестотен лифтинг (RF) – Ускорява синтеза на нов колаген, подобрява кръвообращението и засилва метаболизма. Кожата става еластична, свежа и сияйна.

Фотонна (LED) терапия със 6 дължини на вълната:

Червена светлина (620 ± 10 nm) – изглажда фините бръчки и има анти-ейдж действие. Подпомага регенерирането на колаген в клетките и повишава еластичността на кожата.
Зелена светлина (520nm ± 10 nm) – Намалява производството на меланин, което помага за избистряне на тена и изсветляване на петната. Терапията е много подходяща за зачервявания и пигментни петна.
Синя светлина (620 nm ± 10 nm) – Подходяща терапия за кожа склонна към акне и омазняване.
Жълта светлина (590nm ± 10 nm) – ревитализира и тонизира кожата.
Розова светлина (700nm ± 10 nm) – за избелване и избистряне на тена.
Премигваща розова светлина: помага за абсорбирането на активните съставки от кожата.