Asterias Bay Hotel 3 *

1
255
Добави коментар
ivangeorgiev2014
ivangeorgiev2014

Местоположение: Theologos Beach Rhodes Остров Родос

Просто декорираните 37 стаи на хотел Asterias Bay имат за цел да направят Вашето посещение възможно най-отпускащо и приятно. Хотелът се намира на около 150 м от пясъчно-каменистия плаж Теологос. Центърът на Теологос с много възможности за пазаруване и забавление се намира на около 800 м.

Хотел Asterias Bay разполага с лоби с рецепция, басейн, снек-бар и ресторант на място сред цъфналата си градина.

Нашият хотел е идеален за гости, които търсят спокойна релаксираща почивка.

Хотелът предлага настаняване в двойни стаи със самостоятелни удобства (баня, тоалетна) и с възможност за допълнителни легла. Оборудван с климатик, телевизор, телефон и самостоятелен балкон, което ви позволява да си починете и да се освежите с лекота. Освен това, като ценен гост на Asterias Bay, можете да се насладите на леката си закуска в стаята си, която се сервира ежедневно от нашия персонал.

Безплатен частен паркинг е възможен на място.

Asterias Bay Hotel предоставя най-доброто от Tholos на една ръка разстояние, което прави престоя ви релаксиращ и приятен.

Hotel Services:

24-Hour Reception / Front DeskAirport / Port Transfer ServiceBaby Sitting (on request)BarCar & Motorbike RentalDaily Maid ServiceDoctor (upon request)Laundry & Ironing ServiceLobby LoungeOutdoor PlaygroundParking AreaPool Snack BarPool Sunbeds & UmbrellasPool TowelsRestaurantRoom ServiceSafe Deposit BoxSatelite TVSwimming Pool (Fresh Water)Swimming Pool for childrenWi-Fi Internet Access

Карта:

GPS Координати: LAT: 36.387630462646 LON: 28.039493560791