Atrium Palace Resort Rhodes 5 *

1
140
Добави коментар
ivangeorgiev2014
ivangeorgiev2014

Местоположение: Kalathos Beach Lindos Остров Родос

Избягайте в идиличния свят на The Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, със своите зашеметяващи стаи, вили и AnaGenesis Thalasso Spa, на крачка от водите на Средиземно море. Това е идеалната дестинация за релаксиращи и запомнящи се ваканции.

Хотелът е разположен в спокойния залив на Калатос на източния бряг на остров Родос, с кристално чисти води и близо до живописното село Линдос, най-привлекателния регион на остров с уникалните красоти на природата и културното наследство.

Архитектурата на хотела е израз на отличителната смесица от историческите тенденции на острова, произтичащи от изминалите векове и цивилизации.

Искрящи сини басейни и каскадни водопади създават един наистина екзотичен и тропически оазис. Изящните градини обгръщат гостите с прекрасните си цветове и аромати, носени от ласката на морския бриз.

Луксозно декорираните и просторни стаи за гости са разпръснати грациозно в убежище от вътрешни дворове и мостове. Гледките към Средиземно море са просто спиращи дъха.

Всяка от вилите има собствена красива дървена пергола, която среща частния отопляем басейн. Идеална обстановка за романтични вечери под лунна светлина и звезди.

Всяка вила – Deluxe, Executive, Superior и Presidential – съчетава персонално обслужване и частни удобства и е почит към лукса. Всички са красиво обзаведени с ексклузивни, местни ръчно изработени мебели и елегантни бани, облицовани с мрамор, с джакузи вана за максимален комфорт.

Три луксозни ресторанта, Asterias (а-ла-карт край плажа), Poseidon (а-ла-карт край басейна) и Symposium (основна закуска и вечеря), украсяват курорта, предлагащ международна и гръцка кухня. Отдайте се на превъзходни ястия, от пресни морски дарове до безпогрешния вкус на средиземноморската кухня. Пиано барът Il Cavaliere, два бара край басейна и барът на плажа позволяват на гостите да се отпуснат и релаксират с цветни и освежаващи напитки.

Покриващ пространство от над 2000 кв.м, най-съвременният AnaGenesis Thalasso Spa център е уникален и специално проектиран за абсолютно подмладяване и релакс. Приветлив екип от специално обучен персонал предлага иновативни лечения с чисти морски ресурси и продукти. За пълна хармония на тялото и душата.

Калатос Бийч, Линдос
85102, Родос – Гърция
Т. +30 22440 31601
Ф. +30 22440 31600
За общи въпроси: [email protected]

www.atriumpalace.gr

Hotel Services:

24-Hour ReceptionBaby Chairs at the RestaurantBaby Sitting (on request)Basketball CourtBeach Sunbeds & UmbrellasBilliardsCar RentalDoctor (upon request)Fax & Photocopy ServiceIndoor PoolInternet CornerLaundry & Ironing ServiceMini Club for ChildrenMini GolfParking AreaPlaygroundShopsSpa and Welness centerSwimming poolSwimming Pool for childrenTable TennisTennis CourtVolleyball CourtWi-Fi Internet Access

Карта:

GPS Координати: LAT: 36.12576675415 LON: 28.064910888672