Asterias Boutique Hotel 3 *

1
137
Добави коментар
ivangeorgiev2014
ivangeorgiev2014

Местоположение: Pachaina Milos Остров Милос

В най-тихото селце Милос, само на 200 м от плажа със семпла цикладска архитектура и просторни стаи: Добре дошли в “Asterias Boutique Hotel” в Pachaina на остров Милос !

Създадохме осветени от слънцето удобни пространства с уважение към околната среда и местната традиция, като се има предвид вашето собствено удовлетворение и приятен престой в Милос! Обръщайки внимание на всеки детайл, с пълно оборудване и ярки цветове, ние се погрижихме да създадем дестинация „точно като вашия дом“, за да можете да имате комфортен престой в Милос с всички възможни нужди, покрити от нас! Първокачествените материали и примерната чистота винаги са нашата фокусна точка. Създадохме тиха и красива обща лаундж-бар зона, където можете да се насладите на напитки и деликатеси, да прочетете любима книга и да се срещнете с останалите гости за интересни дискусии. Големи тераси и балкони с изглед към синьото на Егейско море, за да можете да се насладите на прохладни летни нощи под романтичното лунно небе на Милос! Погрижихме се за всички… двойки и семейства и затова не можахме да забравим тези, които са нашият пример и многократно ни учат на красотата на живота! Затова създадохме специално оформена двойна стая за хора с увреждания в Милос, за да ги имат при нас!

Така че, ако това, което търсите е прост, спокоен престой в Милос, тогава нашият хотел е отворен за вас и вашите близки! Надяваме се, че топлината на нашите сърца и нашето известно островно гостоприемство, което щедро ви предлагаме, ще помогнат достатъчно, за да можете да имате мечтаните ваканции в Милос, които планирате!

Hotel Services:

16-Hour Reception / Front DeskAirport / Port Transfer service (upon request with extra charge)Car & Motorbike RentalDoctor (upon request)Fax & Photocopy ServiceFree Wi-Fi Internet AccessLaundry & Ironing Service (upon request with extra charge)Lobby LoungeMassage (upon request with extra charge)Room ServiceSafe Deposit BoxSatelite TVSnack Bar

Карта:

GPS Координати: LAT: 36.750118255615 LON: 24.49603843689