17 лунен ден, Луна в Дева – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
135
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

17-ти лунен ден, Луна в Дева

Днес ще сме доста практично настроени, ще можем да отхвърлим дела, които са рутинни, повече по задължение, но допринасящи за по-добрата ни професионална реализация, финансово състояние, дори бих казала- и здраве.

Днес можем да забелязваме детайли, които иначе са ни убягвали, припомням, че Дева в астрологията се квалифицира като своеобразна увеличителна лупа или микроскоп, чрезкойто можем да забелязваме доста подробности, невидими до този момент.

Всичко, което може да допринесе за вид печалби ще ни мобилизира и амбицира.

Същевременно, през втората част от деня и късно вечерта може да имаме нужда от повече почивка или все ще се намира нещо, което да ни разсейва и да обърква предварителните ни планове…

Хубав ден, през който можем да се изчистим от всичко ненужно, вредно, токсично и т.н. Ще изпитваме нужда от това и спонтанно можем да действаме в посока, която ни действа здравословно, буквално и в по-широк смисъл.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес отхвърляте доста дела, които може и да не са твърде по вкуса ви, свързани са предимно с рутина и задължения, но пък могат да допринесат за по-добри позиции на работното място или пък ще ви помогнат да спечелите нещо- материално или под формата на морално удовлетворение… Денят е подходящ да защитите интересите си.

Телец, Дева, Козирог– днес всичко ви се получава с по-голяма лекота, привличате внимание и постигате успехи, които ви носят удовлетворение или са повод- внезапно, бързо да се справите със задачи, които ще внесат обновление, допълнителен шанс, ще ви разтоварят от евентуално напрежение. Подходящо време да се изчистите от всичко деструктивно, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Близнаци, Водолей, Везни– денят може да изисква повишена адаптивност от вас, да се справяте със задачи, които са изостанали и все още не са намерили изход или решение. Но днес може да забележите варианти, обходни пътища към важни за вас цели, които ще забележите или спонтанно ще се разкрият пред вас. Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение ще е доста полезно и подкрепящо.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток днес е доста усилен, може да ви донесе изненадващи и приятни новини, съответни възможности. Въпреки всичко не е изключено да се появят хора, които се отнасят по-критично и може да ви подействат „ охлаждащо“, „ отразяващо“ и т.н. В повечето случаи обаче, вие ще водите конструктивни диалози, ще можете да получите голяма яснота по водещи за вас въпроси.