Village Mare 4 *

1
217
Добави коментар
ivangeorgiev2014
ivangeorgiev2014

Местоположение: Metamorfosi Halkidiki Chalkidiki

Хотел Халкидики Вилидж Маре се намира на Ситония, вторият и най-красив от трите полуострова, известен още като Градината на Халкидики. Хотелът е построен в хармония с природната си среда и предлага всички най-нови удобства, за да ви помогне да направите престоя си възможно най-удобен и приятен. Екзотичните градини с аромат на маслини и борове на Village Mare се съчетават с прохладния бриз от залива Торонеос, за да гарантират чудесно романтични летни нощи и незабравима почивка.

В Village Mare, един от най-приветливите и комфортни хотели на Халкидики, ще бъдете посрещнати с топла усмивка, която веднага ще ви накара да се почувствате като у дома си и добре дошли. Гордеем се, че можем да създадем и предложим семейна и позната атмосфера и поради тази причина сме на ваше разположение двадесет и четири часа в денонощието. Ето защо знаем, че престоят ви при нас ще бъде не само удобен, но и релаксиращ и забавен.

Независимо дали решите да се поглезите на нашия чист плаж, само на 94 метра от нашия хотел и оборудван с плажни легла и чадъри, или да се гмурнете в прохладните плувни басейни и да релаксирате с охладена бира в бара на басейна, едно нещо е със сигурност ще изживеете ваканция като никоя друга. За тези, които се интересуват от състезателно забавление, предлагаме топка за ракети, билярд (билярд), тенис на маса, въздушен хокей, футбол на маса (футбол) и асортимент от други игри.

Халкидики Хотел Вилидж Маре се гордее с грижите за своите малки приятели, така че освен детския басейн, ние предлагаме грижи за деца и забавления от опитни професионалисти. Можете да сте сигурни, че вашите малки ще имат безкрайни часове забавление и свобода, докато възрастните ще имат собствено време за игра.

Hotel Services:

24-Hour Reception / Front DeskBaby Chairs at the RestaurantBaby Sitting (on request)BarBar RestaurantBeach Sunbeds & UmbrellasBilliard (Pool) TableCar & Motorbike RentalDaily Maid ServiceDoctor (upon request)Fax & Photocopy ServiceGames / Play RoomGift ShopIndoor Children’s PlaygroundLobby LoungeMini Club for ChildrenMini MarketOutdoor PlaygroundParking AreaPets AllowedPool Snack BarPool Sunbeds & UmbrellasRestaurantSafe Deposit BoxSatelite TVShower & Changing RoomSwimming Pool (Fresh Water)Swimming Pool for childrenTable SoccerTable TennisTransportWi-Fi Internet Access

Карта:

GPS Координати: LAT: 40.2287940979 LON: 23.582630157471