Дневен хороскоп за 18 февруари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
151
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

18 лунен ден, Луна в Дева

Днес за последно Слънцето е в зодиакалния знак Водолей, така че настроението ни Може да е по-устойчиво от обикновено, не е изключено да сме малко по-разсеяни, да се разпиляваме в различни посоки, особено през втората част на деня.

Някаква тема от живота ни ще изгуби своя смисъл, защото се изпълнила, защото възникват нови приоритети, стари отпадат и т.н.

Луната днес е в Дева, така че ще ни помогне да се справим с дела, които са рутини, повече по задължение, но тяхното отхвърляне ще ни подейства оздравително, буквално и в по-широк смисъл. Подходящо време да се изчистим от всичко ненужно, деструктивно или токсично, ще можем да го идентифицираме, ако има такова.

Ако има нещо скрито или ерозивно, то пак така ще бъде по- видно, от обикновено…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, но и конструктивен, даващи ви възможност да се докажете в чисто професионален аспект, да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват, това също може да е бонус, морално поощрение, материализиране на някакво ваше желание. Подходящо време да се освободите от всичко, което ви действа деструктивно, внася смут и съмнение в душата ви, ще имате достатъчно подсказки за това, съответно ще може да вземете мерки…Променят се приоритетите ви и днес може да усетите това като променливо и неустойчиво настроение…

Телец, Дева, Козирог– денят ви дава много възможности да се докажете, да изпъкнете, да заемете своеобразни и лидерски позиции. Думите ви имат силно отражение върху околните и вие може да се възползвате от това. Често може да играете ролята на своеобразен коректив за околните, в оптимален случай ще им помагате, ще изчиствате евентуални недоразумения, но в други- това може да внесе известно напрежение в общуването.

Водолей, Везни, Близнаци– денят ще изисква повишена адаптивност от вас, защото се налага да наваксвате с ангажименти от миналото, да балансирате между лични и служебни въпроси. Вашето настроение става все по-практично, а това ще ви помага да вземате оптимално целесъобразни решения, в личен и делови аспект. Днес може да ви се налага да защитават интересите си или може да решите да се разграничите от хора, които ви нанасят щети. Денят е подходящ да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Идентифицирате скрити процеси, там където ги има. Настроението може да е неустойчиво, а някой от вас да имат подчертана нужда от почивка…

Риби, Рак, Скорпион– днес няма да ви липсва внимание и компания, получавате интересни, приятни предложения, новини. Добирате се до вид подкрепа, ако се нуждаете от такава… Конструктивни диалози ще ви помогнат да изчистите евентуални недоразумения между вас и важни за вас хора, партньорски, лични и делови. Част от чутото може и да ви „приземи“, но в повечето случаи ще е полезно за вас, дори и не винаги да е по-вкуса ви.