Най-добрите калъфи за Samsung Galaxy S22

1
166
Добави коментар
solidsnake
solidsnake

Най-добрите калъфи за Samsung Galaxy S22

Измина поредна година и новите модели Galaxy S22 са вече на пазара. Разбира се, няма как да не сме подготвени с аксесоари, протектори и калъфи за тях. Днес ще ви представим най-добрите аксесоари в нашия каталог, които ще запазят смартфона ви, като нов и ще го защитават от удари, изпускане и други наранявания.

Ringke Fusion X

Ringke са корейски производител на аксесоари за телефони, те наблягат на качествената изработка и всички техни продукти се тестват преди да излязат на пазара.

Fusion X е удароустойчив кейс за Samsung S22, който е изработен от здрава поликарбонатна сплав и ТПУ силиконова рамка. Кейсът е със сертификат MIL STD 516 за удароустойчивост и се тества с 26 изпускания от 1.5 м. височина.

Кейсът не е от най-дебелите, но притежава функции, като Air cushion — подсилени ръбове, издигнат е над камерата и екрана. Ringke Fusion X за Samsung Galaxy S22 се предлага в няколко страхотни цвята, а самият кейс можете да намерите тук

2. ESR Air Shield

За любителите на функционални кейсове препоръчваме ESR Air Shield. Този модел на популярния китайски производител е снабден с функционална метална стойка, благодарение на която можете да поставяте телефона и в хоризонтален и във вертикален режим.

Самият кейс е прозрачен, устойчив на пожълтяване и замърсяване и ви оставя да се наслаждавате на оригиналния цвят на вашия Samsung Galaxy S22.

Air Shield отговаря на всички стандарти за удароустойчивост и е с приятен за захващане тънък профил. С този модел можете да се сдобиете от тук

3. Nillkin CamShield

Nillkin са едни от най-популярните китайски производители на аксесоари за смартфони. Техния модел CamShield набира голяма популярност последните години, това е страхотно предложение на добра цена, което освен телефона защитава и камерата.

Благодарение на вграденото капаче, камерата на вашия смартфон никога няма да се нарани или надраска. Кейсът е изработен от качествена и устойчива пластмаса, с релефно покритие, което спомага за по-добър захват. Nillkin CamShield за Samsung S22 можете да закупите от тук

4. Spigen Liquid Air

Накъде без Spigen? Едва ли има по-популярен производител на удароустойчиви кейсове и калъфи, а Liquid Air е нашият фаворит. Изработен от устойчив TPU силикон, този кейс е сравнително тънък, но по нищо не отстъпва на по-масивни калъфи, като ниво на защита.

Liquid Air има страхотна грапава текстура и матово покритие, което го прави приятен на допир и устойчив на хлъзгане. Кейсът е издигнат над камерата, екрана и е оребрен по двете дълги страни.

Тук също имаме сертификат за удароустойчивост и преминаване на десетки тестове за изпускане на устройството. Liquid Air за Galaxy S22 е страхотно предложение, което ще намерите тук.