Дневен хороскоп за 21 февруари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
183
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

21 лунен ден, Луна във Везни/Скорпион

До 11:30 часа Луната е във Везни, през това време могат да ескалират важни събития, които касаят нашите партньорски отношения, важни за нас връзки.

Те могат да се променят, а посоката много ще зависи от това- доколко можем да разчитаме на отсрещната страна, не е изключено да чуем новини, да направим анализи, да вземем решения, които да имат силно преобразуващ ефект.

Ако през това време всичко във вашите контакти е наред, това ще бъде чудесен признак и може да разчитате на същото и в бъдеще…

Нашето обществено положение, вид стабилност, успехи- подчертано ще зависят от подкрепа и одобрение, до които можем да се доберем.

Вероятно ще е най-правилно да се ориентираме в тази посока, така че да ги получим.

След това Луната навлиза в Скорпион, от този сектор ще усили нашата емоционалност, интуиция в пъти…

През втората част от деня- ще действаме повече стратегически, ще постигаме по-лесно целите си, когато не афишираме всичките си намерения, но не губим крайния резултат и желание от поглед. Мнозина ще реагират точно така и все ще намират изход, варианти, понякога и от по-сложни и заплетени казуси, ако има такива.

Инстинктивно и като се вслушваме във вътрешния си глас- ще избираме вярната посока. Не е изключено обаче, да имаме нужда от повече почивка или пък „ да бързаме бавно“…

Да се възползваме от скрита информация или да умеем да надникваме отвъд видимото- ще се оказва голям коз…

Изготвяне на индивидуарен хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– до 11:30 часа във фокус могат да бъдат важни за вас отношения, лични и делови. Може да ескалират събития, да проведете разговори, да чуете новини, които имат силно преобразуващ ефект или поне- ще внесат вид яснота, съответно на кого и в каква степен можете да разчитате. Взаимоотношенията на този етап влияят силно на вашата стабилност и просперитет, дори на финансовото ви състояние, може да ви изправят направена житейски кръстопът, а изборът, който ще направите да се отрази на различни нива от живота. Тази тенденция в различна степен ще ескалира и през втората част от деня. Тогава ще действате повече стратегически, по един естествен начин пред вас могат да се разкрият варианти, „ аварийни изходи“, особено, ако се нуждаете от такива. Не е изключено да имате и малко повече нужда от почивка или да не се натоварвате прекалено и т.н.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня може да сте натоварени над обичайното, но това е отличен момент да се докажете на работното място. Разбирате в по-ярки краски- какво допринася за кариерното ви развитие, какво евентуално трябва да се промени, за да бъдете по-стабилни и успешни. Ако се налагат преобразувания на работното място, това ще бъде по-видно от обикновено. През втората част от деня- намират се хора, които допринасят за по доброто ви настроение, защото ви подават ръка, подкрепят ви и т.н. Ще имате на кого да разчитате, можете да се разтоварите в приятна компания. Благоприятно време да изчистите евентуални недоразумения с любими хора, да укрепите партньорски връзки и т.н.

Водорей, Везни, Близнаци– през първата част от деня може да действате по-крайно, емоционално, но бих казала и справедливо. Спонтанно може да се разграничите от всичко, което ви тежи, отчитате за извън контрола си или няма място в бъдещето ва развитие. През това време влияете на тенденции над средното ниво, имате избор или сами се превръщате в проводник на трансформация в собствения ви живот или този на околните. Не са изключени ярки емоционални преживявания. През втората част от деня- отхвърлете множество дела успешно, действате конструктивно, защитавате интересите си или печелите нещо морално, чисто материално и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– първата част от деня може да е малко по напрегната, не е изключено да ви се налага да проявявате повишена адаптивност, да се съобразявате над обичайното с външни фактори… Разбирате в по-ярки краски- какво трябва да оставите зад гърба си, защото е деструктивно, няма място в бъдещото ви развитие и т.н. През втората част от деня- всичко ви се получава с по-голяма лекота, влияете на тенденции над средното ниво, все ще се намерят хора или обстоятелства, които да порадват сърцето ви.