Дневен хороскоп за 24 февруари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
211
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

24 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец днес ще ни заразява с повече ентусиазъм, така че всичко ще вършим с по-голям размах, можем да постигаме значи на резултати, ако това, което върши ни доставя удоволствие или е свързано с повече свобода…

Общуването ще се превръща в проводник на множество възможности, ще се стремим да комуникираме с повече хора, за да осъществим по-лесно желанията си, за да се саморекламираме, ако в някой случаи се налага, това не е изключено, за да наложим авторитета си в колектив или получим подкрепа, която ще е определяща бъдещето ни развитие.

Ако това не е наша тема, тогава просто ще се разтоварим в приятна компания, не е изключено стари приятели да напомнят за себе си.

Ще изпитваме подчертано желание да разнообразим ежедневието си, това може да се случи като пътуваме или общуваме с хора извън близкото и традиционното ни обкръжение…

Някой от нас- ще намират начин да избягат от вид рутина или ще са малко по-разпалени и неорганизирани по различни поводи. Дава ни се възможност да надникнем в по-далечното бъдеще, отвъд видимото- случващото се ще е много показателно за това.

Добрата новина при Луна в Стрелец е, че сме склонни да виждаме повече шансовете, отколкото препятствията, а това по един естествен начин ще отключи и доза късмет…

Хороскоп за родените на 24 февруари

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е напълно позитивен за вас, ще водите интересни, приятни или конструктивни разговори.Част от тях вие може да инициирате, но е твърде вероятно и да получите подкрепящи ви известия, предложения, от които да се възползвате. Ще предпочитате да прекарвате повече време навън, пазете се от евентуални недоразумения в семейството… Ако нещо действа зад гърба ви или е деструктивно и трябва да го оставите в миналото, сега ще можете да го идентифицирате.

Телец, Дева, Козирог– денят не протича по предварителен график, но пред вас може да се оформят невидими до този момент възможности, които да материализират ваши желания, следствие на подкрепа, която получавате или варианти, които се разкриват пред вас, особено, ако ги търсите. Това може да ви подейства обогатяващо , буквално и в преносен смисъл. Същевременно, не е изключено някой ваши отношения да се обтегнат или да научите тайни, от които да се възползвате. Все пак трябда внимавате от „клечка да не стане мечка“ при разискване на спорни въпроси, разминавания на мнения и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци– аспектацията на звездите акцентира върху важни за вас връзки, партньорски отношения, лични или делови. Ще има хора, които да порадват сърцето ви, да ви подкрепят, с които ще обмените идеи, мнения и може да обедините усилия, да порадвате сърцето си или пък да изчистите евентуални недоразумения. Същевременно, не е изключено да ви се налага да защитавате интересите си над обичайното, ако някой ви действа деструктивно, това пак така ще е по-видно от обикновено и нека да е повод да се справите с подобни предизвикателства като си изградите правилна стратегия.

Риби, Рак, Скорпион- почти през целия ден ще бъдете доста ангажирани, ще можете да отхвърлите доста дела, които ще имат позитивен ефект върху доходи, обществено положетие, позиции на работното място. Пред вас могат да се разкрият варияни на развитие, особено, ако търсите такива и те да ви подействат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл. Въпреки всичко не е изключено да изпитате известно нервно напрежение поради прекалена ангажираност, повишена конкуренция, хора, които може да ви провокират, предивикват и към които трябва да реагирате гъвкаво. Не са изключени и повишени разходи.