Хамалски услуги в Пловдив – топ качество и цени от Hamali.ToP – Хамали ТОП

1
210
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Имате ли нужда от хамалски услуги в Пловдив?

Ако отговорът на този въпрос е да, значи сте попаднали на правилното място.

Ние от hamali.top предлагаme всички видове хамалски услуги и транспортна дейност – превоз, преместване, пакетиране. Можете да разчитате на дългогодишния опит и професионализма ни. Какво ни отличава?

Предлагаме всякакви видове хамалски услуги в Пловдив

Като казваме всякакви хамалски услуги в Пловдив, имаме предвид наистина всякакви. Освен, че се занимаваме с традиционните дейности като опаковане, превозване и носене на различни вещи, дори и тежки и обемни, ние извършваме и други услуги. Така например предлагаме услугите разчистване на тавански помещения и мазета, рязане на високи и опасни дървета, преместване на складове и офиси, извозване на отпадъци и др.

Гордеем се с качеството и бързината на предлаганите услуги

Нещото, с което наистина се гордеем това е качеството и бързината, с която извършваме услугите си. Буквално за няколко часа можем да се справим с големи по площ обекти, офиси и домове. Внимателни сме към ценните и чупливи вещи и клиентите ни го забелязват. Може да ни се доверите за тежки и обемни предмети, както и за свалянето или качването на вещи по стълби.

Цените ни са отлични

Разбирайки потребностите на хората, ние се стремим да даваме едни от най-ниските цени за хамали в Пловдив. Така например цената за двама хамали за 2 часа работа е приблизително около 80 лв. Ако желаете да ползвате и наш транспорт, това ще ви струва около 50 лв. Освен това ние извършваме и предварителен и напълно безплатен за вас оглед, който не ви ангажира с това да ни наемете. След това изготвяме специално за вас оферта, която е съобразена с вашите желание и вашия бюджет и чак тогава, ако ви я одобрите се захващаме за работа.