Дневен хороскоп за 27 февруари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
185
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

27 лунен ден, Луна в Козирог

Луната днес ще транзитира през последните градуси на зодиакалния знак Козирог, така че днес дребни действия ще имат широко отражение или събитията ще бъдат много показателни, ще ни покажат- на какво можем да разчитаме в бъдеще, какво трябва да преодоляваме.

В известен смисъл може да се каже, че денят представлява един умален вид на бъдещи перспективи на развитие или като минимум- за идната седмица.

Денят може да се окачестви и като превратен…

Ако днес в живота ви всичко е спокойно, това ще бъде отличен признати и може да разчитате на същото и в бъдеще време.

Ако ескалират промени, известно напрежение- трябва да му обърнете специално внимание, да вземете своевременни мерки или да канализирате тенденциите в предпочитано от вас направление, доколкото това е възможно.

Денят ще бъде изпълнен с ярки емоционални преживявания, понякога крайни, които ще изкарат на повърхността- чувства, истини и т.н. Живейте така, както искате да прекарвате и през следващите дни.

Интуицията е много силна, интуитивно ще надушваме- скрити възможности и опасности, това ще бъде верен ориентир, може да се окаже шанс да се намери вид решение, ако се нуждаем от такова, така че да се разтоварим от евентуално напрежение и т.н.

По друг начин казано- хубаво е да не пренебрегваме вътрешния си глас и ще установяваме, че „ няма начин да няма начин“…

Хороскоп за родените на 27 февруари

Изработване на индивидуални хороскопи

Овен, Лъв, Стрелец- денят е натоварен с множество ангажименти, така че ще почивате активно или пък ще се захванете с дела, които са важни, приоритетни и с широко отражение. Действията ви по някакъв начин ще влияят на вашето финансово състояние или вашата сигурност- в един по-широк смисъл. Като минимум- случващото се е показателно за вашето благоденствие, въпреки че точно днес може да му влияете над средното ниво и чрез повишена инициативност в избрано от вас направление, като защитават интересите си и т.н. По различни поводи може да разберете с какво ще бъде ангажирано вашето внимание и през идната седмица, поне в значима степен и нека това да се превърне в повод да си изградите своеобразна стратегия.

Телец, Дева, Козирог– вашата инициативност днес ще бъде много висока, защото се чувствате предизвикани от външни фактори да реагирате точно така, понеже сте под влиянието на силни емоционални преживявания, които могат да ви подтикнат да действате крайно, да вземате подобни решения и т.н. Добрата новина е, че влияете на околните и на тенденциите над обичайното. Това е сила и отговорност, дребни действия имат широко отражение, канализирайте случващото се в оптимално правилна и желана от вас посока.

Близнаци, Водолей, Везни– днес може да бъдете подлия ние на много силни емоционални преживявания, които ще отключат интуиция, ще може да стигнете до дълбочина от истини, а това може да ви изправи на прага на житейски кръстопът, в някои случаи- може да се налага да направите важен избор, според това какво усещате, знаци които получавате, варианти, които застават пред вас и т.н. Не е подходящо днес да се претоварвате, ако имате възможност се отдайте на почивка, обърнете повече внимание на близките си, и на семейството си, те може да имат нужда от това. Ако ескалира известно напрежение, опитайте се да го насочите в позитивна посока като не губите по-далечни преспективи на развитие, търсите обходни пътища към целите си и т.н. Ако има нещо, което действа зад гърба ви или е извън контрола ви- днес ще бъде по-видно от обикновено, така че да си изградите стратегия.

Риби, Рак, Скорпион- звездите ви концентрират върху важни за вас отношения, партньорски връзки и т.н. Ако днес всичко е спокойно, цари разбирателство и хармония, това ще бъде отличен признак, може да разчитате на същото и в бъдеще време. Ако назреят вид недоразумения, това ще е ясен признак, че коренчето им е много по-дълбоко, а от вас ще се изисква повече време, за да хармонизирате различия и т.н. При всички случаи- денят е показателен за контактите ви с околните, същевременно днес може да им влияете силно, да насочвате чрез разяснителни разговори и т.н. Такива са доста вероятни, могат да възбудят силни емоционални преживявания, да изкарат на повърхността нещо недоизказано и нека това да има укрепващ, стабилизиращ ефект, а не обратното… Все пак ще зависи от подхода и желанието на всеки…