Кои са топ аксесоарите за мъже, с които могат да акцентират върху лукса

1
182
Добави коментар
clashbade
clashbade

Показността не е приятна за окото, а стилът се крие в малките детайли

Да заложиш на визия, която „крещи“, че си инвестирал внушителни средства в нея, за да демонстрираш и изтъкнеш социалното си положение, не е особено добра идея. Особено, ако държиш да оценят стила ти подобаващо. Показността не е никак приятна и по-скоро предизвиква обратния ефект, това се отнася не само за дамите, но и за представителите на силния пол.

Дяволът се крие в малките детайли, нали знаете това „златно“ правило?

Ето как може да подчертаете вкуса си към ценните аксесоари, без да се превръщате в карикатура на себе си:

Луксозни часовници за мъже

Несъмнено часовникът е топ елемент, който може да използвате винаги, за да подчертаете класата си. Богатата ви колекция, ако имате слабост към тях, може да бъде приложена във всяка една ситуация – даже и на уикенд разходка извън града, на приятелско събиране, официална среща или романтична вечеря.

Ценител ли сте на качествените устройства за ръка, няма как да си позволите да инвестирате в скучни екземпляри, което съвсем не означава, че видът им трябва да е крайно ексцентричен и обсипан със скъпоценни камъни.

Кожен портфейл

Това не е атрибут, който ще купувате всяка седмица, затова никога не подценявайте ролята и посланието му. Предпочитайте естествената кожа, универсалните цветове и идеалните форми. Разбира се, практичността също не трябва да остава на заден план: нека има достатъчно разпределения, за да подредите картите, монетите и важните визитки.

Елегантен колан за панталон

Предпочитате спортно-елегантния стил? Може би няма да ви се налага често, но едва ли ще носите само дънки в ежедневието си.

Ето защо гардеробът ви трябва да съдържа поне един красив колан, изработен от стойностен материал, с отлична естетическа визия, без никакви волности по отношение на елементите по него.

Вратовръзка

Минаваме отвъд делничното облекло, но винаги има повод, когато ще бъдете принудени да влезете в официалния костюм. Вратовръзката е изключителен символ за мъжкия стил. Тя, разбира се, може да бъде заменена и с папионка, ако предпочитанията ви са в тази посока.

Бизнес чанта за лаптопа

За повечето мъже чантата е излишен аксесоар. Отново си помислете – дали пък не е удачно да поставите лаптопа си в модел с изчистена линия, който ще покаже, че вие сте сериозен и поставяте работата си на предни позиции. Това определено ви превръща в бизнес лидер, а околните неизбежно остават респектирани от цялостната ви визия.

Върнете се отново на първа точка и стартирайте с избора на часовник, който подчертава характера и стила ви.