Дневен хороскоп за 02 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
192
Добави коментар

Новолуние, Луна в Риби

Както повечето от вас знаят, всяко новолуние е свързано с едно ново начало.

Това новолуние ще акцентира върху социално значими дейности, помощ към хора, които имат нужда от това. Възможно е това новолуние да се отрази на приоритети, които касаят- социалната политика, също такава, която касае доходи и парични потоци.

Голяма е вероятността мерките, които се вземат да имат положителен ефект или да минимизират някои негативни тенденции, които ескалират през последните години, месеци и дори дни… Новолунието се усеща най-силно през следващите около две седмици или до пълнолуние, което сега ще бъде на 18 март, така че предстои да видим…

В личен план- това новолуние ще надари мнозина с шанс да стабилизират или повлияят положително на доходите си, материалното си състояние,понякога като разчитат на алтернативни, паралелни пътища за развитие или открият „ авариен изход“ към бъдещи и по-добри перспективи на развитие.

Хороскоп за родените на 02 март

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– новолунието днес ще обнови най-близката ви среда на съществуване, ще подейства позитивно на материалното ви състояние и като разчитате на подкрепа от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Ако това не е възможно, тогава пред вас ще се разкрият някакви алтернативи на развитие, които пак така могат да ви подействат обогатяващо. Въпреки всичко днес може да се почувствате изморени, да имате нужда от повече почивка, не е изключено и денят да не протича по предварителен график. Ценете високо всеки шанс, който застава спонтанно на пътя ви, оставете свободно да си отиде онова, което дава сигнал за това, че не върви и съответно няма място в бъдещото ви развитие.

Телец, Дева, Козирог– това новолуние ще обнови важни за вас връзки, партньорски отношения, общественото ви положение. Има голяма вероятност да се сдобиете с по-голяма популярност, ще имате шанс да хармонизирате отношенията си с хора, на които държите и влияят на бъдещето ви развитие. Не е изключено през следващите дни да намерите благодетел или любовта, ако все още не сте. Днес може а получите знакови известия, да проведете подобни разговори, които са напълно позитивни за вас. Ценете високо онези, които ви подкрепят, подават ви ръка, те може да са проводник на бъдещото ви щастие, буквално и в по-широк смисъл.

Близнаци, Водолей, Везни– това новолуние ще ви даде шанс да подействате позитивно на професионалната си реализация, кариерно развитие и т.н. Ако желаете вид обновление в тези сфери от вашия живот, тогава днес и през следващите няколко дни е препоръчително да усилите тази тенденция и като проявите повишена инициативност в това направление. Денят е резултатен, успешен, дава ви възможност да подействате позитивно на доходите си, на онова, което имате- общо. Ценете високо хора и обстоятелства, които ви помагат да се изкачите по йерархичната стълбичка, подкрепят честолюбивите ви планове, могат да материализират желанията ви… Днес и утре ще имате достатъчно подсказки в това направление.

Риби, Рак, Скорпион– това новолуние може да ви направи някакъв подарък и да се окаже голям ново начало за вас на различни нива от живота. В крайна сметка, то може да сбъдне ваше съкровено желание, независимо дали става въпрос за взаимоотношения или нещо друго, което е материално, влияе на доходите ви и т.н. При всички случаи е препоръчително днес да направите някакви стъпки, дори и символични, като намерение, в избрано от вас направление, да посеете семена, които искате после да прорастват дълго и през следващите седмици, а може и повече, защото това новолуние включва и Юпитер… Ценете високо спонтанни шансове, които днес и утре могат да застанат на пътя ви…