Сребърни обеци

1
178
Добави коментар

СРЕБЪРНИ ОБЕЦИ 

Сребърните обеци се съчетават чудесно с всяка дреха. Независимо дали сте в непринудена или официална обстановка, сребърните обеци могат да ви осигурят излъчването, което желаете, стига да подберете умело подходящия модел. За официални поводи често дамите предпочитат сребърни обеци с камъни, докато в ежедневието са по-предпочитани изчистените и семпли модели.

Преди да си изберете вашите обеци, има няколко неща, с които трябва винаги да се съобразявате.

Съществуват няколко модела обеци, между които можете да избирате: с винт, на върбило, с английско закопчаване или тип халки. Обеците с винтче обикновено са висулки, които се закрепват към ухото с подложка и винт зад ухото.

Когато косата ви е пусната, по-практично е да носите обеци с винтче. Така няма да има опасност, че косата ви ще се закачи на обецата. Ако закачате косата си зад ухото, всички ще видят обецата. Тя може да бъде сребърна топка или разнообразни фигурки, които са изработени от сребро. Ако носите косата си събрана в опашка или кок, обеците могат да бъдат по-богати и украсени с цветни камъни. Няма модно правило, което да казва какво трябва и какво не трябва да съчетавате със сребърни обеци. Въз основа на тена на кожата и настоящия цвят на косата, среброто може да изглежда по различни начини.

Например, ако кожата ви е много бледа или сте със светла коса, сребърните обеци може да нямат същия ефект както при тези от вас с по-тъмен тен на кожата. Това не означава, че не можете да носите подобно бижу – решението за вас е обеците да имат инкрустиран оцветен камък.