Стойки за Телефон за Кола | Mytel.bg

1
153
Добави коментар
georg4610
georg4610

Едни от нещата, които могат многократно да подобрят използването на смарт телефон или таблет, са правилните стойки. Поради забързания ни начин на живот, не винаги ни е удобно или дори безопасно да държим телефона си в ръка.

Затова от MyTel.bg събрахме една разнообразна и доста приятна колекция от стойки за телефони и таблети.

Какви видове стойки за телефони и таблети ще откриете

Има няколко основни вида технологии и механизми, които се ползват за безопасното захващане на телефон или таблет. В зависимост от самия калъф на телефона те създават три основни вида поставки за телефони:

Магнитна стойка за телефон;
Вакуумна стойка за телефон;
Клип-он стойка за телефон.

Те могат да се разделят на различни приложение върху различни повърхности, като:

Стойка за телефон за кола;
Вело държач за телефон;
Стойка за таблет;
Триножни стойки за таблет.

В зависимост от мястото, на което ще се ползва една стойка, можете да намерите по-сигурен и доверен начин от това, което притежавате. Най-удобни за ползване са магнитните стойки – те разчитат на силата на магнита, за да придържат вашия телефон статичен.

Най-устойчиви на вибрации е клип-он вида поставка за телефон. Те придържат устройството ви със силата на триене, благодарение на няколко подплатени челюсти.

Вакуумните стойки за телефон се монтират на гладки повърхности, като стъкла, огледала и керамични плочки.

Какъв вид стойка за колата ще ви служи най-добре

Най-сигурният начин да прецените какъв вид поставки за телефони за кола да изберете, е като разгледате няколко различни вида. Най-важното при поставяне на смарт телефон, е да се определи дали ще се ползва за навигация, радио или друг вид медия.

При употребата на смарт телефон за навигация, е по-правилно телефонът да бъде поставен така, че да не се налага да отделяте очите си от пътя. Същото важи и за различните стойки за таблет за кола – те трябва да са на удобно разстояние от очите и ръцете, без да изискват от водача да поглежда на друга посока.

От там имате две основни опции – вакуумните стойки за телефон и таблет и клип-он стойките. Тези, които се щракват могат да се сложат върху изходните точки на парното най-близко до водача, докато вакуумните могат да се сложат в ъгъла на предното стъкло.

Защо можете да имате доверие на MyTel.bg

Причината да се доверите на магазинът за аксесоари за телефони в София MyTel.bg е защото полагаме реални усилия да ви предоставим продукти от първо качество. За нас това не е маркетинг тактика, а е реална фирмена политика – качество на добра цена.

Проверете сами и се присъединете към хиляди потребителите, които вече намериха това, което търсят при нас.