Магазин за бебешки дрешки за момичета и момчета

1
234
Добави коментар

Пишете ни във Фейсбук

17.95лв.

Любовта в едно семейство е силата, която прави разбирателството и подкрепата възможни. Има много начини, чрез които можете да изследвате вашата любов, но най-ефикасните от тях са споделянето и задружността.

Ако искате да изразите любовта си едни към други и да го покажете по интересен начин, то тук на нашия сайт ще намерите прекрасни решения като бебешки дрешки и продукти за цялото семейство.

Бебешки дрешки за момичета и момчета от Смешки на Дрешки

„Смешки на Дрешки” специализира в принтирането на забавни и уникални послания върху текстил. Нашата дейност е най-вече насочена върху дрешките за деца за различни поводи, от рождени дни до прощъпулници, именни дни и т.н.

Ако искате да зададете уникален тон на рождения ден на своята рожба и ви се иска да имате личен допир до това, то ние сме правилното място за вас.

Освен вече готови продукти, ние предлагаме на нашите клиенти сами да добавят нещо от себе си. Всички налични тук бебешки дрешки позволяват опцията за персонализиране на съобщение. 

Дали ще е име или специален номер отговарящ на датата на раждане – това решавате вие.

Какви продукти предлагаме на сайта си

Освен бебешки дрехи ние също така предлагаме и бебешки бодита за момче или момиче. Селекцията ни включва продукти за новородени и деца до 3 годишна възраст, в това число бодита и бебешки дрехи за момиченце.

Избраните от нас бебешки дрехи за новородени са направени от специален памук с противоалергенни свойства. Това помага на всяко младо семейство да положи по-добри грижи за своята рожба и да намали раздразнението на чувствителната им кожа.

Нашата селекция не се изчерпва само до най-малките – реално предлагаме продукти за всеки повод за цялото семейство. Имаме и специална селекция от бебешки дрехи за момиче, дрехи за пораснали момичета, за мама и за баба.

Тук ще откриете и доста добра селекция от продукти за възрастни и техните специални поводи – от рождени дни, ергенски партита и юбилеи.

Предлагаме и своите услуги при избор на подарък за специфичен повод, дали ще подарявате нещо за прощъпулник, моминско или ергенско парти – ние сме насреща, за да ви помогнем.

С грижа за най-нежната част от семейството

Нашето най-голямо съображение е грижата за малките деца. Това е причината да вложим усилия и време в създаването на продукти, които са 100% чисти и безопасни за кожата на вашето новородено.

Използваните методи за принтиране върху дрехи имат доказана издръжливост и трайност дори след дълга употреба. Самите материи са комбинация от синтетика и естествени материи, без примеси или употребата на вредни химикали.

Без значение дали търсите бебешки дрехи за момичета или бебешки дрешки за момче, ние ще бъдем ваш верен спътник през цялото пътешествие.

Гарантирана безопасност на всички продукти

Освен за най-малките, ние се стараем да предоставим същата нежност и безопасност при продуктите за цялото семейство. Всички семейни комплекти, от тениски и спортни продукти, се преглеждат щателно преди да бъдат изпратени към вас.

С нас можете да се чувствате удовлетворени, както творчески така и като потребител – ние ви даваме гаранция за покупката ви и това, че ще останете доволни от изработката.

Защо SmeshkiNaDreshki.com е правилното място за вас

Ние сме идеалното място за бебешки дрехи от 0 до 3 месеца. Нашата лична специализация в намирането на текстилни комбинации за възможно най-нежен допир ни доведе до откриването на сегашната ни селекция.

Изберете своите любими бебешки дрешки за момиченца или момченца при нас, или създайте своя собствена шарка и ни изпратете дизайна, за го направим такъв какъвто си го представяте.

От блога