Дневен хороскоп за 03 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
197
Добави коментар

2 лунен ден, Луна в Риби

Луната днес транзитира  през последните градуси на зодиакалния знак Риби.  Впечатлителността  ни  е много висока,  бих казала над средното ниво.

Обикалящата действителност ще бъде украсена  от по-ярки краски,  какви ще бъдат те-  много ще зависи от това,  какво се е натрупало като преживявания в нашата душа. Това могат да бъдат нашите собствени и ярки мечти,  но в някои случаи могат да бъдат и страхове.

Всъщност е хубаво да се случваме  във вътрешния си глас  и съответно какво ни нашепва той,  можем да получим доста безценни  подсказки.  Все пак е препоръчително  да канализираме тази мощна енергия в една по положителна посока,  тоест съзнателно да се концентрираме  върху нашите желания,  които да ревизираме и на практика.

Припомням,  че при Луна в Риби ние по-лесно материализираме онова ,  което кореспондира с реалността,  но и нашите фантазии.  Вероятно, денят ще бъде доста показателен и затова- какво на практика   може да се осъществи, да премине от  бляновете в реалността.  Ще имаме достатъчно подсказки в тази посока…

Все пак това влияние на Риби-  може да ни накара да се чувстваме по-изморени,  объркани,  денят вероятно няма да протичат по предварителен график,  защото имаме нужда от почивка  или понеже възникват някакви допълнителни дела,  които трябва да отхвърлим.

Хубаво е и да се пазим от внушения и самовнушения,  да се обикаляме от предимно позитивно настроени хора, защото ще попиваме чуждите настроения  подобно на гъба.

Хубавата музика,  пиенето на повече вода-  ще имат оздравителен ефект, буквално и в по-широк смисъл.

Хороскоп за родените на 03 март

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец-  денят не протича по предварителен график, може да имате нужда от повече почивка, релакс, да обърнете повече внимание на себе си, на близките си, на семейството си. Може да преживеете ярки емоции, които да докоснат душата ви. Може да идентифицирате скрити процеси- възможности, опасности или да надникнете в по-далечна перспектива на развитие и да вземете оптимално правилни решения, особено, ако чувствате, че сте на прага на житейски кръстопът.

Телец, Дева, Козирог– денят е важен, показателен за вашите партньорски отношения, но не само- може да са приятелски, други, с които имате емоционална връзка или влияят на бъдещото ви развитие. Хубав ден да укрепите отношенията си. Може да преживеете незабравими мигове, които да оставят дълбоко впечатление, отражение. Ако все пак в някой контакти възникнат недоразумения, анализирайте ги внимателно, може да ви се наложи да надникнете отвъд видимото…Пазете се от внушения от страна на околните…

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, които можете да отхвърлите успешно и със съответните позитиви. Все пак е добре да се пазите от претоварване, което може да накара някой от вас да се почувстват изтощени. Парите може да се „налеят“ в ръцете ви или да получите някакъв подарък…Но в някой случаи- може да имате усещане, че изтичат между пръстите ви. Анализирайте- какво допринася за благоденствието ви, евентуално- какво може да ви дестабилизира.

Риби, Рак, Скорпион- днес ще указвате силно въздействие на околните, може често да сте в център от внимание, а въздействието ви ще е почти като магия. Вие ще определяте емоционалния фон за околните. Можете да внушите почти всичко, това е сила и отговорност. Инициативността на повечето от вас ще е доста висока, но само в случаи, че онова, което вършите ви доставя удоволствие. Повечето от вас ще намерят време за хоби, развлечения, любими хора и все ще се намери някой, който да докосне сърцето ви.