Дневен хороскоп за 04 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
149
Добави коментар

Трети лунен ден, Луна в Овен

Луната в Овен днес ще ни подейства „ събуждащо“, от този сектор тя винаги има положителен ефект върху тонуса и настроението ни, повдига адреналина ни, отключва борбеност, ентусиазъм и т.н.

По един естествен начин нашата инициативност ще расте, можем да придобием усещането, че сме на вид състезание. По друг начин казано- ще ни се налага да разчитаме предимно на себе си, но това може да се превърне в отличен повод да се докажем. Всеки в различна степен ще демонстрира собствената си индивидуалност като мнение, намерения и т.н.

Това може да е подходящо време да погледнем на важни за нас хора „ право в очите“ образно казано, така че да получим голяма яснота.

Можем да очакваме спонтанни реакции, висока дееспособност, но само в направление, което ние самите отчитаме за важно и приоритетно, в което можем да утвърдим авторитета си,иначе- ще намираме начин да избягаме, буквално или в преносен смисъл, така че да сме ангажирани само с това, което ни носи удовлетворение и т.н.

Хороскоп за родените на 04 март

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес често ще се оказвате в център от внимание, ще оказвате силно въздействие на околните. Самите вие рядко ще се съобразявате с текущи обстоятелства или предизвикателства, ще следвате свой собствен план и може да се изявите като „ солови играчи“, с които другите се съобразяват. Все ще има нещо, което да повдига адреналина ви и което ще ви подтиква да демонстрирате най-доброто от себе си, да се доказвате, все едно се състезавате и в повечето случаи ще успявате да излезете победители.

Телец, Дева, Козирог– денят може да е доста емоционален за вас, не е изключено да ви се налага да наваксвате с приоритети, които са изостанали във времето, които са лични, могат да засягат дома и семейството ви, но не само. В друг вариант- може да направите важен избор, който касае бъдещето ви развитие, финансово благополучие, вид сигурност, пред вас може да се оформят варианти, а вие ще решите как да реагирате. Денят не протича в традиционен ритъм, така че е хубаво да следвате естествения ход, за да сте максимално адекватни на случващото се.

Близнаци, Водолей, Везни– в обкръжението ви се появяват в хора, които ви оказват силно въздействие, привличат вниманието ви, могат да се превърнат в повод за интересни или полезни разговори, като минимум- ще разнообразят и освежат ежедневието ви. Не е изключено ваши партньори, важни за вас личности- да имат нужда повече от вашето внимание. Моментът е подходящ да насочите вашите отношения в една по-подходяща или предпочитана от вас посока.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, вие ще се справите отлично с тях, особено, ако ви носят някаква изгода, вид удовлетворение, вие виждате че е подходящо да се докажете на работното място и да спечелите от това. Хубав ден да въздействате позитивно на вашите доходи или да спечелите нещо важно за вас. Като минимум- може да проявите повишена инициативност, която ще даде резултати, ако не веднага, то през следващия ден или ще се превърне в повод да откриете- обходни пътища, варияви към собственото ви благоденствие.