Автомобили

1
146
Добави коментар
georg4610
georg4610

Автомобилът в днешно време се е превърнал в незаменима част от начина ни на живот. Трудно е да си представям цялата мобилност и глобализация, в които живеем, без съвременните автомобили.

Макар и автомобилите да са по-достъпни от всякога, все пак не е толкова лесно да се сдобием с личен автомобил и това изисква немалък ресурс.

Автомобилите под наем са страхотен вариант за всеки човек, независимо от нуждите.

Ако нямате личен автомобил и от време на време ви се налага да използвате кола – вземете си автомобил под наем.

Ако колата е ежедневна част от живота ви и в даден момент сте останали без нея – вземете си автомобил под наем.

Това е страхотен вариант да си осигурите нов, сигурен и надежден автомобил на достъпна цена, с който да си дадете нужната мобилност.

С какви автомобили разполагаме в сайта на СпидиКарс

Като дългогодишна фирма в областта на колите под наем, ние от СпидиКарс знаем от какво се нуждае най-много клиента.

Поради това разполагаме с точните типове автомобили за всеки различен човек и неговите индивидуални нужди. Това са:

Икономични автомобили;
Компактни автомобили;
Стандартни автомобили;
Джипове;
Миниванове;
Бусове.

Семейни почивки, фирмени тиймбилдинги, бизнес пътувания, лични нужди… Автомобилите под наем са универсални и могат да послужат за всякаква ситуация.

Държим да отбележим, че всички модели в нашата селекция от коли под наем са на 100% технически изрядни, за което преминават редовни проверки.

Сигурността е топ приоритет за нас, тъй като знаем, че голяма част от нашите клиенти возят своите деца, поради което се стараем всеки автомобил да е максимално изряден.

Стараем се да поддържаме автомобилите си чисти и спретнати, както и постоянно да обновяваме автопарка си, за да имате достъп до възможно най-новите и модерни коли.

Защо да наемете автомобил от SpeedyCars.eu

Спиди Карс разполага с дългогодишен опит в отдаването на автомобили и за цялото това време успяхме да организираме и изградим система, която работи изцяло в полза и за удобството на клиента.

Предлагаме разнообразни услуги като трансфери на коли, взимане или отдаване на автомобила с шофьор до друга дестинация, както и предлагане на автомобили за радостни събития като балове и сватби.

Гарантираме пълната техническа изрядност на нашите автомобили, както и това, че ще ги получите с пълен до горе резервоар.

Доверете се на един от лидерите на пазара за коли под наем и изберете сигурен и надежден автомобил, с който да организирате най-доброто и комфортно пътуване.

SpeedyCars.eu – твоят доверен партньор при наемането на автомобил в София!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Фирмата съществува от 2007 година и сме се наложили на пазара като една от най-коректните и надеждни компании за това време. Може да ни се доверите за абсолютно всичко и да ни потърсите за консултация, ако имате нужда.

Защото ние имаме опит, който споделяме с нашите клиенти, които за пръв път наемат автомобил. Имаме индивидуален подход към нуждите и предпочитанията на всеки клиент, независимо от националността му. Отдаваме под наем само и единствено нови и поддържани автомобили на възможно най-добрата цена.

Офисът се намира в София, ул. Боянски водопад 28. Може ни посетите или да ни се обадите на телефон 0878 64 72 73.

Работното време на офиса е от 09:00 до 18:00 часа през делничните дни, а през уикенда – 10:00-16:00 часа. На телефон 0878 64 72 73 е възможно да ни откриете и след посочения интервал работно време.

В SpeedyCars.eu предлагаме изключително атрактивни цени за нови клиенти, които получават редица отстъпки и бонуси, особено ако наемат автомобила за по-дълъг срок за ползване. В случай че се превърнете в наш, постоянен клиент, предлагаме възможност за още по-специални условия.

За нас е от първостепенно значение осигуряването на максимален комфорт и перфектно обезпечаване на желанията на клиентите. Условията за ползване на автомобилите са в общи линии стандартни, но отношението е тази черта, която ни отличава.