Дневен хороскоп за 06 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
143
Добави коментар

Пети лунен ден, Луна в Телец

Днес Венера и Марс заедно ще преминат в зодиакалния знак Водолей.

Настроението ни ще е силно неустойчиво, променливо…

Начинът, по който сме възприемали обикалящата действителност до вчера, от днес може да ни изглежда по съвсем различен начин.

Ако искаме да се разделим или разтоварим от нещо, което ни тежи, тогава това ще се случва по един спонтанен и освобождаващ начин. Онова, което оставим зад гърба си, едва ли ще може да бъде възстановено.

Картината около нас се променя, понякога и по един внезапен начин.

Почти през целия ден могат да ескалират изненади, в повечето случаи те ще ми действа точно така- освобождаващо или даващо някакви нови шансове, варианти, от които можем да се възползваме.

Не е изключено да възникнат промени, неочаквани събития или да се отключат нови тенденции, които засягат парични потоци.

Посланията не са еднозначни, всеки сам трябва да анализира за себе си дали „ветровете на своеобразно обновление“ е в тяхна полза или трябва да преориентират своите „ платна на житейския си кораб“, образно казано.

Хороскоп за родените на 06 март

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– обстановката около вас се променя, защото вие ще гледате на обкръжението си по един различен начин,това мога да бъда приятелски връзки , партньорски отношения, колектива, в който съществувате. Причините за това могат да бъдат- новини и разговори, които провеждате, нови хора или обстоятелства които нахлуват в живота ви или това са собствените ви променени нагласи, начин, по който възприемате другите… Денят е съпътстван от изненади, които ще ви помогнат, да придобиете по-голяма яснота и в по-далечна перспектива. Денят не протича по предварителен график и е извън обичайната рутина, в оптимален случай- ще прекарате един интересен и динамичен ден, но все пак е полезно да се пазите от известно напрежение, което при комуникация може да предизвика необмислени изказвания и съответните последици.

Водолей, Везни, Близнаци– днес във видимото си движение Венера и Марс ще преминат в зодиакалния знак Водолей. Това е изключително щастливо събитие за вас, което ще ви подейства освобождаващо, повечето от вас ще могат да си отдъхнат с облекчение… Причините за това могат да бъдат различни. Например, вие може да усетите прилив на енергия и ентусиазъм, защото това са собствените ви нагласи, които допринасят за повече вяра в собствените ви сили и възможности. На практика вие действително навлизате в дългосрочен период, през който ще може да влияете повече и над средното ниво- на хора и тенденции. В друг вариант- пред вас могат да застанат внезапни шансове, обстановката около вас да се промени във ваша полза, а вие да усетите това, да се възползвате и със съответните позитиви. На този фон- днес може да реагирате доста по-спонтанно, адреналинът и емоциите могат да ви подтикнат да преминете някои граници, зад които можете да се разминете с очаквани резултати. Ако внимавате всичко ще е наред и по-скоро това ще е сила, чрез която вие ще се разделите с онова, което ви тежи, действа ви деструктивно и няма място в бъдещото ви развитие…

Телец, Дева, Козирог– Венера и Марс навлизат в зодиакалния знак Водолей, това ще внесе промени във вашия ритъм на ежедневието и причините могат да бъдат различни. Например, променят се условията на труд, възникват нови ангажименти, амбициите ви растат, ескалира шансове да се изкачите по йерархичната стълбичка, да спечелите нещо важно за вас, морално или материално. Може да въздействате позитивно и на приоритети, които са свързани с вашето здраве, ако това ви интересува. На този фон днес вие може да се чувствате предизвикани да бъдете максимално мобилизирани, за да отговорите на нови обстоятелства, вид предизвикателства… Не е изключено да ви се налага да проявявате повишена адаптивност, гъвкавост, за да превъртите всички предизвикателства в полза. Внимателно анализирайте Как да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете по-успешни и в чисто професионален аспект, бих казала и по-здрави, но без да се натоварвате прекалено… От тази гледна точка, ако нещо ви тежи, натоварва ви над обичайното, но без да ви носи удовлетворение, тогава това ще бъде оптимално подходящ момент- да се освободите от него. Ще имате избор, в повечето случаи, и крайният вариант, изход, ще зависят от вас.

Риби, Рак, Скорпион– денят е съпътствана от множество изненади, може да научите тайни или да проведете разговори, които да преобразят нагласите ви към важни за вас хора, партньорски отношения и т.н. Навлизате в период, през който ще трябва да обръщате повече внимание на близките си… Възможно е обстановката около вас да се промени, в дома и семейството, но не е само. Денят е показателен- какво трябва да обновите, за да имате по-здрава почва под краката си, в един по-широк смисъл, а ако се наложи- да оставите зад гърба си . Навлизате в период, през който приключвате един цикъл и предстои да отворите нова страница… Засега усещате първи сигнали в тази посока, но в началото винаги по-лесно се влияе, така че е препоръчително да си изберете стратегия…