8 причини да изненадате дамата до себе си с подарък през месец март

1
152
Добави коментар
clashbade
clashbade

Празникът на жените не е единствената причина да покажете отношението си към нея

Всички познаваме тази гледка на 8 март: улиците са пълни с мъже, грабнали по едно цвете или букет, забързани да изненадат половинките до себе си или да изтъкнат кавалерството си на работното място. След захаросаните сърца през февруари, настъпва март, когато отново е налице  повод да покажете специално отношение към дамите.

Всъщност празникът на жената не е единствената причина да го направите – излезте от тези рамки и добре си помислете, дали искате просто да трупате точки в очите на нежните представителки, или наистина цените тяхното присъствие в живота ви.

Познавате същността й

Ако сте готови да наблюдавате своята дама, вече сте наясно с характера й, с нейните предпочитания, със сигурност няма да сте от онези, които избират подаръци за жени просто така, за да отбележат поредната дата в календара.

Вие ще покажете, че познавате същността й, ще й засвидетелствате, че я чувате, че добре разбирате какво я вълнува. От това по-ценен жест няма! 

Грижа за нея

Излишно е да избирате дар, който би се харесал на вас, или друга жена, която познавате. Индивидуалният подход е забележителен в случая.

Дори не става дума да инвестирате в скъпи бижута или парфюми, а да успеете да подскажете, че сте далеч от егоистичните си подбуди, а искате да я направите щастлива, с грижа за нея. Можете ли да го направите?!

Предизвикайте усмивката й

В забързаното ежедневие на жените се пада тежка задача – често те дори се борят сами с тези предизвикателства, независимо дали реално имат силно рамо до себе си. Няма нищо по-скъпо от това: да предизвикате усмивката й, да я разсеете от грижите и да й поднесете един красив, запомнящ се момент.

Мечтите в ръцете й

Понякога мечтите ни престояват прекалено дълго, а време да бъдат сбъднати все не достига. Друг път възникват редица спънки и техният ред никога не идва, а някои мечти са малки и напълно изпълними, а същевременно означават толкова много.

Ако жената до вас копнее за вълнуващо приключение, разходка сред звездите или кратко пътешествие, не може да си позволите да й подарите тенджера или сервиз за кафе.

Завършеност и стил

Цялостното послание ще покаже, че вие сте вложили любов и ясно намерение да провокирате положителни емоции в нея. Затова опаковката също е важна, както е значим и мигът, който ще изберете да разбулите изненадата.

Дамите обръщат внимание на детайлите и всяка хармонична комбинация ще бъде оценена подобаващо.

Силата на шоколада и цветята

Те имат силно въздействие върху представителките на нежния пол. Когато се чудите какво да бъде и желаете да го сторите в един обикновен ден, не непременно на 8 март, никога няма да сгрешите с цветя, за предпочитане в саксия, или с луксозна кутия шоколадови бонбони.

Споделени моменти заедно

Битовизмите са способни да внесат сивота и напрежение във връзката. А хората забравят през колко трудности са минали, за да открият любовта. Грижете се за нея!

Колаж със снимки, с подбрани щастливи моменти заедно, може да бъде едно скъпо преживяване, което по никакъв начин не се измерва с вложените финансови средства.

Отношение към нейните вещи

Ако тя обича да чете, ще й бъде приятно да я сюрпризирате с книга или дори с ваучер за любима нейна книжарница. Обаче може да се окаже, че калъф или дрешка за книгата й например, е още по-оригинална идея, която ще донесе много радост на притежателката си.

Това са малките жестове, с които успяваме да покажем лично отношение, включително и към нейните вещи и предпочитани занимания.  

Имате ли нужда от още идеи? Посетете ideinikbg.com и подарете щастие на близките си!

Прегледана: 110