Работа в печатници (март 2022) – Printguide.info – Електронно издание за принт технологии

1
225
Добави коментар
maznio007
maznio007

Броят на свободните позиции през март бележи лек спад спрямо предишните месеци. Сред най-търсени остават операторските позиции на различни машини, както и позиции със задължително ниво на английски език. Вижте акцент на свободните позиции за работа в печатници, които са актуални в платформата Dotbrain тук:

Офсетов печатар
Половинформатна пълноцветна машина, работа на редовна смяна. Местоположение широк център на София. Заплащане по договаряне.

Механик за поддръжка на печатни машини
Търси се кандидат с опит в поддръжката на полиграфическа техника. Местоположение: Източната част на София. Заплащане по договаряне.

Технически сътрудник
Търси се кандидат с основни познания за хартии и мастила. Изисква се много добро ниво на английски. Местоположение: Източната част на София. Заплащане по договаряне.

Резач на прав нож (Ножар) на редовна смяна
Търси се кандидат с опит като резач на прав нож. Местоположение: Западната част на София. Заплащане 1500 лв. нето.

Оператор на концева шивачка
Търси се кандидат с опит на книговезки машини. Предлага се допълнително обучение. Местоположение: Източната част на София. Заплащане 1700 лв. нето.

Оператор на дигитална широкоформатна машина
Търси се кандидат с опит на индустриална широкоформатна дигитална машина. Редовна смяна. Местоположение: Източната част на София. Стартово заплащане 1600 лв. нето.

Пълен списък на обявите вижте тук.
Dotbrain предлага информация в реално време и за кандидати търсещи работа в момента. Информацията е предназначена за фирми, които са наши клиенти.
Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултати на тестовете.

За допълнителни условия и цени на услугата за работодатели вижте тук: (за регистрирани работодатели)
Ако сте работодател или кандидат за работа, за повече информация ни потърсете: Dotbrain.eu тел.: 0878 100 148 e-mail:[email protected]
Телеграм канал за свободните позиции в Dotbrain. Бъдете първите, които научавате за свободна позиция от нас.

Вижте още информация за работа в печатници.