Кутии за шоколади и шоколадови бонбони

17
326
Добави коментар
hlape
hlape

Знаете ли, че днес във всеки по-голям град има фабрика за шоколад. Креативни младежи творят, правейки изключително вкусни, но и красиви на визия шоколади. Какво са те, без добра опаковка? Картинката не е цялостна.

Предлагаме Ви да помислите за кутии за шоколади и бонбони…

Кутии за шоколади от Поликарт – фирма, предлагаща подобни продукти на едро, за клиенти от България и чужбина.

Кутиите за шоколад по поръчка се предлагат във всякакви форми, размери и дизайни. Те придобиват все по-голяма популярност. Основно предимство е гъвкавостта , когато става въпрос за размери и форми. Могат да се добавят някои красиви елементи като панделки, за да се  придаде по-привлекателен вид. По поръчка може да се отпечата лого, което да служи като реклама и да разпространи марката.

При покупката на шоколад  първото впечатление се прави от външния вид на кутията, което мотивира клиентите да го купят или подминат. Поради висококачествения си картон и качествен печат могат да се използват повторно.

Печатът на тези шоколадови кутии не се отстранява с триене или с вода, а е защитен от фин довършителен материал, което  увеличава живота на продукта. За гарантирано качество и издръжливост на печата се препоръчва покриването му с подходящо ламиниране, което може да бъде гланц или мат.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт

ел. поща: [email protected]

Tел: 0721 66145 – офис Костинброд

Oфис София –  02 929 4951

поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com

Ето и някои от предложнеията: